Rus

Slutade 13.3 idag. Supernskönt och va lyxigt det kändes. Bra å ha sånna dagar ibland. Jag åkte till Dollar för att kolla efter panelgardiner och hittade jättefina till köket som gick i beige och grönt. Ett par mönstrade och ett par gröna. Sen gick jag in på rusta där jag hittade vinröda panelgardiner som jag bara msåte ha för jag hade tänkt mig precis den färgen! Åkte vidare till ÖB men där hittade jag ingenting. Stötte ihop med en dagisfröken som från mitt kära dagis och vi hann surra lite. Trevligt att råkas!

Men sen var jag så trötter och kissis så jag styrde raka spåret ut på motorvägen och gasade hemåt. Och sen har jag hållt på från ca 15-19 med att pyssla och dona hemma! Har strykit alla gardiner vilket tog sin lilla tid. Har möblerat om i köket och placerat kökssoffan på andra väggen eftersom den alltid klämmer åt gardinerna så fult annars eftersom det är mindre plats där. Jag har dammsugit hela lägenheten och satt upp de vinröda gardinerna i vardagsrummet, blev faktiskt riktitgt fint tror jag...hehe! Har ju aldrig haft panelgardiner förut så det är väl mest ovant att titta på, men jag tror fakttiskt att jag gillar det. Har pysslat om lite i både köks och vardagsrumsfönsret. Imorse vaknade jag upp med lite halsont och nu känner jag att det börjar komma tillbaka, känenr mig lite tjock i halsen. Ska äta nånting nu och sen köpa mig lite fredagsgodis hade jag tänkt mig. Hjalle är nånstans i stan och tar en öl med S. Lovade jag skulle hämta han sen när han ville hem, hoppas det inte dröjer alltför länge för jag känner mest att jag vill krypa ner under filten i soffan *ler*. Blidde lite trötter efter allt poande!

Imorgon ska jag och Hjalle vara barnvakt från 17.30 och framåt. Föräldrarna var visst bjudna på inflyttningsfest så får se hur länge de blir borta. Får väl leka, byta blöjor, göra välling och natta lilljäntan jag förstår ja medan Hjalle spelar tv-spel med storebrorsan, har en känsla av att det kommer bli så..hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback