Blocket

Iiiihhh....alldeles nyss kom de här fina möblerna ut på Blocket!!!! Ett linneskåp samt ett 2-delat vintrinskåp med avtagbar överdel. Jag blev alldeles till mig när jag såg hur vackra de var och de skulle säljas för väldigt rimlig peng i Sandviken. Ska åka och kolla på dem imorgon för jag ska ju jobba kväll idag. Men hon var så snäll och skulle hålla på möblerna åt mig tills img, det var gulligt tycker jag! Hoppas bara att jag tycker lika mkt om dem i verkligheten och vill ha dem med mig hem imorgon annars skäms jag ju om jag måste säga att jag inte vill ha dem då hon hållt på dem. Men så ska det nog inte behöva bli!

Själva linnéskåpet funderar jag på att ha i sovrummet och vintrindelen vill jag ha i hallen. Men utan själva överdelen....eller kanske med?

image1163
image1164

Kommentarer
Postat av: anki.

åhh skänken är ju en sån där jag vill ha!!! jättefina grejer!!

2008-04-10 @ 11:47:30
Postat av: Mattias

Bor ni kvar i lägenheten eller har ni köpt ett jättehus som jag har missat med tanke på att du ju måste få plats med alla dina fynd Anna ;)

Postat av: Jenny

Tjusiga!!! =) Hoppas du gillar dom lika mycket nu då! Men det gör du ju säkert =) Ja nu e det dax för hus... hur ska ni få plats i lägenheten??? =) Kram!

2008-04-10 @ 14:47:40
URL: http://katiinka.blogg.se
Postat av: Jenny

Jättefina möbler ju :)

Kram, Jenny

2008-04-10 @ 17:50:26
URL: http://jemarose.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback