En bil rikare

Det står en ny bil på parkeringen utanför. En svart Audi A3 06:a. Det föll sig nämligen så väl ut idag när vi var och kikade på bilen i Tumba att Hjalle slog på stort och köpte den!

Det började med att Hjalle och jag tog 08:10 bussen här utanför till El Stockholmo. Kom fram 10:40 då vi tog tunnelbanan till Hjalles pappas kontor. Väl där ca 11:10 och då käkade vi lunch på restaurangen inne på NCC. Efter det åkte vi med Ola till Tumba och hittade på bilfirman. Vi provkörde en sväng, stannade till på en verkstad och frågade en skitsnäll snubbe om han skulle vilja kika lite på bilen för att se om den var okej, tack för snälla människor! Han tog en kik och det vi undrade över visade sig vara helt normalt och inge konstigt alls så det var ju skönt.

Det är en en automatlåda i bilen som är hur jäkla pigg som helst! 200 hästkrafter på det och jag måste säga att det är en rolig bil att köra tillika som den är bekväm. Efter provturen blev det lite pappersjobb och betalning, sen var nycklarna och bilen Hjalles, GRATTIS till första bilen älskling!!!
image1198

Eftersom det nu blev bilköp åkte jag och Hjalle iväg i hans bil och Ola i sin. Sen vinkade vi av honom vid avfarten där han svängde av till jobbet igen och vi for vidare hemåt. Hjalle var så snäll och frågade mig om jag ville stanna till på
Fullerö Handel som vi ändå passer på vägen hemåt. Gulle han! Så han släppte av mig där och jag gick in och kikade på allt ögongodis och hittade en ursöt beige fågelbur, en sån har jag velat ha ett tag men inte hittat. Å så glad jag blev!! Hjalle satt kvar i bilen han och kikade närmre på papper och fipplade på knappar och sånt. När jag kom tillbaka åkte vi in mot Uppsala och tankade och sen ut på motorvägen igen. Vi kom hem ca 16:30 och stannade hemma ca 15 minuter innan vi åkte hem till pappa och hälsade på en snabbis för att hämta hem tvätten jag hade tvättat där tidigare. Hjalle och jag åkte till Malaysian och beställde mat och åkte sen tillbaka till pappa och käkade. Mamma var på Plantagen med Bodil. Hjalle och jag stannade till ca 18:00 då vi åkte till Willys och storhandlade. Skönt att ha det gjort. Vi kom väl hem ca 19.30 och det var skönt kan jag säga efter en hel dag på vift! Nu ska jag bara slappa i soffan och mumsa på min mjölkchoklad med nonstop som Hjalle köpte till mig igår, gullegris!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad roligt med en ny bil : )

Åh, du måste visa fågelburen också, älskar fågelburar, dock utan fåglar...

Kram, Jenny

Postat av: Tina

Vad roligt med ny bil!!!
Nu har ni en varsin och du slipper va billös på lediga dagar.. :-)

2008-04-16 @ 09:12:11
URL: http://tiniwinisen.blogg.se
Postat av: anders

Vilken snygg bil Hjalle har köpt =)

2008-04-16 @ 19:58:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback