Min lediga dag + sol

Imorse pussade Hjalle mig hejdå vid 08.20-tiden då han åkte till jobbet. Jag såg att solen strålade utanför så jag kunde ju inte sova bort mer av tiden! Var uppe till 02.00 inatt då jag inte kunde sova när jag gick och la mig vid midnatt. Men sen sov jag åtminstone från 02.00 tills Hjalle väckte mig. Jag klev upp, åt frukost, kikade litegranna på tv:n och gjorde mig iordning rätt snabbt, inge slappa bort dagen inte!

Igår innan jobbet började jag göra lite fint på balkongen. Borstade av, la ut plastmattan, hämtade upp balkongbordet från källaren och lite sånt. Idag passade jag på att sitta där ute och njuta lite av solen. Igår innan jobbet åkte jag hem till mamma en sväng och gjorde om en gammal pall jag hade hemma. Tog bort gammal äcklig stoppning och klädde om den med en jättefin vaxduk så kan jag ha den ute på balkongen i sommar. Tack för det supersmarta tipset om vaxduken mamma!
image1208

Såhär blidde min nymålade pall i hallen med min nyinköpta rosa-blommiga stolsydna:
image1209

Idag blev jag mer målarsugen. Tog ner min f.d. guldspegel från väggen, öppnade balkongdörren och knäppte på musik - sen gick jag loss med vitpenseln!


Jag ville såklart även hinna med att njuta av den härliga vårsolen och för att inte tala om den makalösa vårvärmen - så jag klädde mig i vårjackan och tog en promenad till Gävle Biståndsgrupp. Kom därifrån med en kasse grejer!

Världens sötaste picknick-korg 30:-
image1210

En omålad furuhylla med rundstav och knoppar 20:-
image1211

Så här blidde hyllan när jag gått över den med vitfärgen:
image1212

Hittade ännu en Carl Larsson tavla - tycker de är så himla söta. 10:- gav jag för den
image1213

Lite trädgårds - (för min del balkong) grejer.
Söta damen 20:-, kannan 10:-
image1214

Sen började magen kurra vid en sisådär 13.30-tiden. Hade lite köttfärsås hemma så jag kokade bara några snabba makaroner så var det klart i ett kick! Eftersom det var sånt härligt väder passade jag på att njuta av min lunch ute på min balkong - superhärligt var det ska jag säga! Det damp ner en Amelia-tidning i brevlådan idag vilket lämpade sig väldigt utmärkt till lunchläsning. Efter lunchen satt jag och läste ett tag på balkongen innan jag begav mig ut på ännu en liten 30-minuters promenad här i krokarna :)

image1215

Mamma ringde när jag var ute och spatserade - hon och Bodil skulle visst titta förbi en sväng. De kom vid ca 15.45 tiden och Bodil hade med sig en present till mig, varför vet jag inte men jag tackade så hemskt mycket för överaskningen som visade sig vara en jättevacker vit julservis med röda änglar och julstjärnor på, så vacker! Tack!

De stannade ca 1 timme innan de åkte hemåt igen. Hjalle var ute och spelade golf för första gången idag då banorna öppnat. Vid 17.30-tiden bestämde jag mig för att åka en sväng med bilen. Blev att jag åkte in mot stan och besökte Hedvigs Trädgård, Plantagen,  Blomsterlandet och Dollarstore. Kom hem ca 18:45 med lite grejer som jag inte tagit några bilder på än.

Hjalle var hemma när jag kom, nu är vi så hungriga att vi ska synda med lite utemat - drar in till stan och käkar lite kina!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mysigt! O bra att du inte sover bort dan =) Ska måla min guldspegel vit jag med hade jag tänkt, ska bara komma iväg o köpa målarfärg =) Har du lagt in bilderna från löshoppningen? =)

Postat av: Jenny

Åh, fina grejer du köpt! Jag har en exakt likadan guldspegel + 2 som är mindre, nu vet jag hur snygga de blir i vitt, tänkte måla om dem snart..!

Kram, Jenny

2008-04-21 @ 19:45:42
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: lilla

Jag har samma spegel som jag tänkte måla om i vitt,jag undrar vad för färg du använde,snälla,snälla.....

2009-03-31 @ 22:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback