Nattrus

Igårkväll gick Hjalle och la sig 23.30. Då fick jag idén att jag skulle städa undan i badrummet. Tog ut en liten byrå jag hade där inne, rotade ur lådorna och kastade säkert mer än hälften av grejerna, ut med byrån och vips blev det mer utrymme (såklart) och mycket bättre. Jag städade i badrumsskåpet och röjde undan massa onödigt skit! Bytte ut pedalhinken mot en sötare form av sophink, en antikvit liten hink med blå rosor, blev hundra gånger bättre! Höll på tills klockan var 01.20 och då var det dags att natta. Tänka sig, ibland får man de där rusen ända in på natten då det egentligen är dags att varva ner och sova :). Men skönt att ha det gjort!

Nu ska jag ta det lite lugnt, klä på mig, äta och fixa till mig och lite sånt innan det är dags att åka till jobbet som kallar 12.30 idag. Svårt att riktigt piggna till sig bara när det är det väder som det är. Grått, regnigt och allmänt trist och gäspigt.

Igår efter jobbet var jag in på Beckers och köpte med mig 1 liter antikvit färg med mig hem. Så nu är mitt färgförråd fyllt igen för den här gången och jag kan fortsätta måla alla grejer jag vill måla :). Hinner väl inte börja med nåt idag innan jobbet men det kliar så i fingrarna!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad duktigt gjort, exakt sådant som jag också borde ägna mig åt...jag MÅSTE verkligen röja på vinden & i tvättstugan, ser inte roligt ut där kan jag säga..!

Den 17:e får jag besök av de jag hyr av, de ska kolla vad som behöver renoveras, så då måste här se någorlunda städat ut, hoppas att de fattar att mina fula trägolv behöver målas...

Kram, Jenny

Postat av: Ann-Catrin

vad duktig du har varit... jag skulle oxå behöva ta mig en rejd på vår vind.. för tilfället försöker jag bara glömma bort den!!!
tack för besök på minn blogg
välkommen igen!!
kram A-C

2008-04-08 @ 15:47:28
URL: http://www.finthemma.blogspot.com
Postat av: anki.

Nä men vet du jag har tänkt på det också & har schemat här men hörde att Emmy fått sommarjobb hos er också så jag antog att det var klart.

2008-04-09 @ 22:06:07
URL: http://ankibjork.blogg.se
Postat av: anki.

Hur många dagar bör man gå intro typ? Satt å kollade på ditt schema å de ser ju lite dåligt ut med passande tider i april men jag vill ju gärna så fort som möjligt. Man kan ju alltid få va vikarie...Men du kan väl höra om du vill hur det ser ut i sommar? Tror hon tackade ja, men sen beror de väl lite på hur det ser ut i kgn. Söt som hjälper till du!!!

2008-04-09 @ 23:07:33
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback