Regn å rusk med inslag av grått

Idag var det nästintill omöjligt att kliva upp ur sängen, både för mig och Hjalle. Jag bara somnade om hela tiden. Grät i sömnen under natten och väcktes av Hjalle som hade hört mig gråta. Då lugnade jag mig efter en stund och kunde somna om igen. Utanför sovrumsfönstret var det regnigt och grått, inte direkt det ultimata för att komma ur sängen. Ögonen bara slöt sig om och om igen! Jag försökte och försökte vakna till men det var lönlöst. Efter ett tags slumrande av och till halvsatte jag mig i sängen för att lättare vakna till liv. Tillsist bestämde vi oss för att bara kliva upp för då måste man väl vakna till liv? Det gjorde vi. Hjalle satte sig framför datorn och jag vid tv:n. Vi åt frukost och kollade ut på det icke uppiggande vädret. Jag bestämde mig för att ta en loppisdag för inget passade bättre än det idag faktiskt *ler*. Tur för mig då...hihi!

Vid ca 12-tiden åkte vi iväg in mot stan Hjalle och jag. Först lämnade vi in filmen vi hyrde igår; "The Astronaut farmer". Handlade om en man som satsade stenhårt på att förverkliga sin dröm, att bygga en rymdraket och flyga ut i rymden. Det låter som nån film som kan tänkas visas på "Disneydags" en fredagkväll klockan 19.00 men hur töntig den än låter så var den faktiskt bra, en riktigt "må bra film" som vi båda kan rekomendera. Förresten blev det lite mys med kinamat igår också. Min favorit just nu är friterad fläskfilé med ris.

Efter filminlämningen skjutsade jag Hjalle till Sjösse, de skulle på fotbollsmatch senare på eftermiddagen. Jag drog iväg på loppisvända. Först till Gävle Fyndmarknad och sen till Spikfabriken i Valbo. Fick med mig en hel del fynd hem, roligt!



* Ljusstake i fattigmanssilver 15:-
* Vit träljusstake med ängel, från Miljögården 20:-
* Brun pall (som ska målas vit) 10:-
* Söt Carl Larsson tavla med vit ram 5:-
* Hjärtformad kartongask 5:-
* Guldram 2 st 30:-
* Glas"grejer" i form av snäcka 7 st 30:-
* Vit lampskärm 5:-
* Välkommenskylt 20:-
* Träfärgad servettlåda 15:-

Är det nån som vet vad de snäckformade glas-grejerna används till?

När jag kom hem var pyssel-suget starkt! Jag målade om en av guldramarna, servettlådan (är inte färdigpysslad än) samt den hjärtfomrade svarta asken: (ursäkta det dåliga kvällsljuset)
image1152image1154

Kommentarer
Postat av: anki.

hihi...kikade också på ljusstaken med ängeln på igår!

Postat av: jenny

gu va du fyndar o pysslar!!! =)))

2008-04-07 @ 14:48:48
URL: http://katiinka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback