Tur mot Dalarna

Imorse åkte jag hem hem till mamma och pappa till ca 08.15 tiden. Vi skulle nämligen åka till Falun idag! Stack ca 09.00 hemifrån mor och far och till Storvik för att hämta upp Jenny och Anders. Mot Dalarna. Solen strilade in och värmde genom bilrutorna och det var så härligt med detta vårljus som man blir piggare av!

Väl i Falun släppte vi tjejer av pappa och Anders på Lugnet där det var DAK-marknad. Massa bilprylar så pappa och Anders hade en del att gå igenom! Mamma, jag och Jenny åkte istället vidare till bästaste loppisen i Falun :). Där strosade vi, fikade och strosade runt lite till. Men idag hade jag inte nå vidare fyndflyt. Det enda jag hittade var en påse med massa olika spetsar för 25:-. Iofs en väldigt bra grej att ha i pyssellådan inför kommande pyssel-sug! Bra att spara lite på slantarna också.

När vi kände oss nöjda åkte vi till veteranmarknaden och letade upp pappa och Anders och gick en liten sväng. Pappa fyndade en hel del läckra grejer! Igår efter jobbet var mamma och jag in till Gävle Fyndmarknad där hon köpte några plåtskyltar till deras nästkommande projekt i huset, nämligen barhörnan i spelrummet! Kommer bli så coolt! Hon hittade också massa whiskey-glas igår. Vi köpte båda två en varsin sån här betongros:
image1134

Åter till idag. När vi alla kände oss nöjda åkte vi hemåt. Stannade till hos Jenny och Anders en liten sväng och sen åkte vi till mamma och pappa. Mamma slängde in strips och korv i ugnen och det satt superfint i kistan för oss alla efter shoppingturen. Vi var hemma vid ca 14.30-tiden skulle jag tro. En stund efter maten blev det dags att fara hemåt för mig. Åkte på Köpis en snabbsväng och gick snabbt in på Hemtex för jag såg att de hade 50% på allt i butiken. Och där, mitt framför mina ögon fanns det perfekta överkastet åt mig, ett sånt jag önskat mig i mina inre syner om man säger så :). Det kostade 699:- men med halva priset bort blidde det ju betydligt billigare så jag bara måste slå till! Jag skulle visst få känna av härligheten med att fynda idag ändå :)

image1133

Nu väntar jag på att Hjalle ska komma hem. Få se sen vad vi hittar på av denna härliga lördagkväll!
Vad ska ni göra?

Ha en trevlig helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback