Valbo-Sthlm

Imorgon åker jag och Hjalle till Stockholm för att kika på bil. Ja det är Hjalle som har hittat en Audi där nere som han är sugen på så jag följer bara med som sällskap :). Vi bokade in oss på SGS-bussen så imorgon 08:10 åker vi iväg. Roligt att komma iväg lite och ännu roligare om han känenr sig nöjd med bilen och köper den - då får vi en mysig utflyktstripp hem :). Kan man stanna till och äta och kanske kika på nån affär och sånt...hihi!

Idag har jag mest pysslat! Har målat en hylla, en pall och en litet staffli för kort. Pysslat och gjort lite fint i sovrummet där jag hängde upp hyllan och piffade till den lite med fina grejer. Vid ca 14-tiden gick jag iväg till Gävle Biståndsgrupp för att kika lite och kom därifrån med de små stafflierna (hur sjutton stavas det?), små ljuslyktor och ljusmanschetter. Stannade sen till vid butiken Nybo Cafe och Prylar (hade bytt namn så prylbutiken hete nåt på Madame) och föll där för en ursöt hylla i schabbigt stuk-precis en sån jag velat ha, med både hylla och krokar på! Blev så glad!

Nu är Hjalle på fotbollsträning, vi mumsade mat (makaroner och köttfärsås) när han kom hem från jobbet vid femtiden och nu ska jag fortsätta måla sista strykningn på min pall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback