Bloggar!



Just nu sitter jag och bloggar på min nya laptop i min nya datornhörna första gången på riktig och jag kan inte sluta, är för jäkla till mig...haha!!!

Lyssnar på shysst musik och bara "Mmmmm" :)

Datorn är väldigt lättanvänd och användarvänlig. Den är smidig och enkel att skriva på och upplösningen är superbra och ja, det finns faktistk ingtenting jag kan klaga på!

Första gången jag förde över bilder från kameran till datorn nu i det här inlägget och det var hur lätt som helst och funkar perfekt!!

Tidigare idag har jag testat webkameran, spelat in ljud, spelat spel och lattjat!

Asus EEE 900 får 10 solar av 10 möjliga :)

Vet att det är fler av er därute som är sugna på denna lilla skönhet och jag kan bara säga, köp den innan den tar slut...hihi!!

Idag har jag hälsat på
Anna -Lena och då kom även Ninni med sällskap av karln sin dit så vi satt i fikarummet och drack kaffe och garvade, trevligt!!

Köpte lite smått och gott och fick vara med och packa upp lite varor som levererades då jag var där. Kuligt! Får visa vad jag köpte imorgon, det är snart sovdags nu...

Senare på eftermidaggen åkte jag hem till mamma och vi rotade igenom förråden och hittade lite grejer som kommer passa perfekt för pyssel! Hittade också mammas gamla läderjacka som hon hade som ung och nu blev det min tur att ärva den, skitläcker! Sen hade hon varit på loppis och hittat lite skyltar och sånt som jag fick som pysselmaterial, tack mamsen!

Vi åkte til färghandeln och mamma köpte färg, sen drog vi vidare till Storsjöstrands Handelsträdgård och kikade, mkt fint!

Innan vi åkte hem stannade vi till vid Bernö (Handelsträdgård) och köpte oss en varsin glass, After-Eight, hur god som helst, mumsfillibabba :)

Nu blir det till att surfa runt lite hos er innan sängdags, tur att jag har sovmorgon och börjar 12.30 imån...hihi!


Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Pia

Hej nu blrev man allt lite småsugen på en sån där liten fin dator..hm....får se om det finns några tusen kvar när månaden är slut.....nää du kan vara så säker på det..att det gör det inte alls..får nog slita på min gamla data ett tag till:)..kram..PIA

Postat av: Ulrika

Hej Anna,



Vad kul att se att det är fler än jag som strör pysselgrejer runt omkring sig.....gubben min blir galen!!fniss...det är väl så ett vardagsrumsgolv ska se ut...eller?



Jättefina skyltar du gör!!!



Så den där liiilla manicken är bra säger du?? min man såg mycket tveksam ut när jag visade honom den....skulle såååå gärna vilja ha en laptop...suck



Må så gott!!! Ha en skön sov morgon!

Kram, Ulrika

2008-08-06 @ 00:09:28
URL: http://www.englahemulrika.blogspot.com
Postat av: Mallaco

Vad skoj att du tycker om din fina nya vita dator!

Den passar in i inredningen!!!=)

2008-08-06 @ 08:16:53
URL: http://mallaco.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hallåj,



Visst e det smidigt med laptop. Så små och behändiga kan sitta vart som hellst och myssa. Brukar krypa upp i soffan men tyvärr blir man sittandes alltför länge.....



Hoppas du fick sova ut idag.



Ska åka på lite loppis idag.



Ha det bra



Jessica

2008-08-06 @ 08:52:26
URL: http://nordano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback