25-årskalas!

Igår var det den 3:e februari och alltså min syster Jennys födelsedag. Hennes 25:e! Hjalle, jag, mamma och pappa åkte till Jenny och Anders till ca 14.00 igår söndag. Det blev tårta, muffins och kakor, Jenny hade stått och bakat och donat 05.30 den morgonen. Min syster är morgonpigg om man säger så...haha! Det delades ut presenter och vi satt i köket och babblade. Mamma och pappa åkte hemåt efter ett tag men jag och Hjalle stannade kvar. Jenny och jag satt vid datorn och trixade lite med hennes blogg. Hjalle och Anders satt i soffan och kikade teve. Hjalle och jag åkte hemåt Valbo vid ca 17.30-tiden men tog oss ett stopp hos Hjalles pappa Ola för han skulle visst bjuda på mat. Agneta var inte hemma. Ola bjöd på pasta med lövbiff och bacon i, mums! Fick en låda av det med mig till jobbet idag. Det var gårdagen det.

Idag var det åter jobb. Dagen gick faktiskt väldigt snabbt förbi. Efter jobbet åkte jag till en verkstad i Sandviken för min kära Mazda har nå konstiga ljud för sig i motorn så jag fick en tid på onsdag så ska han kolla upp vad det kan tänkas vara. Hoppas bara inte jag blir ruinerad på äventyret!

Jag hämtade Hjalle vid 17.30-tiden och vi åkte raka spåret hem där Hjalle ställde sig vid spisen och lagade potatismos och farmarbiffar med lingonsylt. Jag tände lite ljus i köket och så slog vi oss ner och myste över en trevlig middag. Fick för mig att jag hade tvättid idag, gick ner och kollade när jag ätit och diskat och jag hade visst rätt, det var tvättdags. Upp och hämtade tvättkorgen och slängde i tvätten - nu väntar jag på att få hämta upp tvätten. Har börjat hänga tvätten här hemma på tvättställningen i stället och det går faktiskt mycket smidigare och jag får plats med tvätten där också, vissa plagg hänger jag upp på galgar. Slipper jag passa massa tider i tvättstugan - kan ha det hemma på tork hur länge som helst vilket ju är bekvämare och jag slipper springa upp och ner för alla dessa trappor *ler*. Vilket jag kanske i och för sig borde se som något bra i och med att jag nog får alldeles för lite träning *ler*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback