Födelsedagskalas

Idag kom Anki och Ebba hem till mig och lekte och stojade vid lunchtid :) Anki och jag firade våra födelsedagar såhär i efterskott och bytte presenter med varandra och åt gott :). Det blev fruktsallad, kladdkaka, bulla och vanlig kaka och saft till det. Finfin lunch...hrmmm... :)

Av Anki fick jag en superfin present med massa småsaker i. Först och främst en otroligt vit och vacker plåthink och i den fanns; tvål, bodysplash, boddyscrub, hjärtan, ljus, solrosfrön med youghurt. Stort tack!
image893


Ebba var på finfint lekhumör och vi hade det så skoj! Syns väl på bilden om inte annat hur roligt man kan ha det hemma hos mig..haha!
image892


Klockan tickade på och vid ca 15-tiden beslöt vi oss för att kika in på IKEA innan Anki och Ebba skulle vidare hemåt. Anki fyllde några påsar medan jag fick nöja mig med 2 st glasburkar att ha i skafferiet.
image895


Sen åkte Anki och Ebba hem till Sandviken igen medan jag gjorde ett snabbt stopp hos Hjalles mamma som låg hemma och var sjuk och hade bett om att få lite Alvedon hemkört :). När jag lämnat av det åkte jag vidare till Owes och där blev det lite gotta. Bla. en jättefin plåtkruka, en glasljuslykta och ett sött ställ med 2 flaskor som jag kikat på länge och idag fick det följa med hem!
image896


Slutligen vill jag visa det här fina ljuset jag fick av min syster i julklapp tror jag det var:
image894
SYSTER
"Du är en lojal och kärleksfull vän. Jag kan alltid lita på dig. Du stöttar, uppmuntrar och utstrålar värme precis som det här ljuset. Nära eller fjärran, du finns alltid där för mig."

Kommentarer
Postat av: anki.

Tack för idag!!!!!! För både presenter & fika & en toppendag som vanligt! Hon ser bra rolig ut på den bilden...syns att hon hade skojs iaf!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback