Staffans Bil...

...i Sandviken var bilfirman där jag köpte min bil för dryga 1½ år sedan. De sade sig stå för 9000-milaservicen med kamresbyte och allt det där som ska fixas då. Jag och Hjalle har ända tills nu litat på att jobbet blivit bra gjort men nu förstår vi ju bättre - det var ett skitjobb redan från början. Ingen ordentlig service inte. Hjalle har pratat med Staffan i 2 dagar nu och bett honom ta sitt ansvar för det fuskjobb han har gjort på vår bil som ska gå några rejäla tusen mil till innan det är dags för service igen. Eftersom han gjort ett så kasst jobb har han ju riskerat motorhaveri på våran bil, det var bara rena turen att vi hann upptäcka det nu innan allt gick åt pipsvängen! Men Staffan - bilförsäljare som han är slingrar sig och är inte den ärliga, pålitliga bilförsäljaren som vill ha nöjda f.d kunder. Han tänker inte stå för nånting på den här servicen vi fick göra nu pga hans skitjobb för dryga 1½ år sen. Fy fan för sånna skitar! Varför kan folk inte bara vara ärliga, stå för att man ibland har gjort fel, vilja rätta till det och göra rätt för sig? Jag förstår inte? Men i och för sig - han vill ju faktiskt bjuda oss på en bensintankning som tydligen ska fungera som plåster på såren...glöm det skitgubbe!

Staffans Bil har då tappat förtroende hos Hjalle och mig samt vår vän-familj och bekantskapskrets och vill han riskera dåligt rykte så VARSEGOD!!!!

Kommentarer
Postat av: Anders

Vilken Gubbe han är den där Staffan!! Han kunde väl iaf stå för en del av reperationen, på det där sättet så förstör han bara sitt rykte men det har han ju gjort för länge sedan. Det jag har hört så är han inte så bra. men men inget att göra åt nu .

2008-02-08 @ 19:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback