Fortsättning på dagen

Jahapp, vad hände efter slappandet på balkongen imorse då måntro? Jo jag bestämde mig för att besöka Anna-Lena som har butiken Madame Nyberg här i Valbo. Jag åkte dit till ca 11.30 och började först i ladan där jag köpte en vacker ljushållare. Sen knatade jag in till själva butiken och där möts jag av en alltid lika leende, positiv och glad Anna-Lena, härligt!! Hon bjöd på en go kram och så började vi tjattra och kvittra på om ditten och datten, mestadels hem och inredning, bloggande, pyssel, jobb, ideér och lite smått och gott! Blev bjuden på kaffe och kaka och får väl tacka Ninni för kakorna också eftersom det tydligen var hon som bjussat på dem tidigare...hihi! Tack! Medan vi babblade på hann jag med att kika på massa fina ting i butiken och fick med mig lite "smågodis" därifrån *ler*. Den frostiga ljushållaren med tillhörande dekoration samt de små ljusen som sysn på bild. Köpte också ett jättefint barnörngott som jag glömde fota.


Jag och Ninni hade bestämt träff idag vid 14-tiden hos henne. Jag hade som sagt var mkt roligt att se fram emot den här dagen! När klockan var 13:30 var jag tvungen att tacka för den här gången och säga hejdå och på återseende till Anna-Lena efter ca 2 timmars trevligt umgänge, det tackar jag för! Så himla mysigt att ha goa damer att besöka här i närheten när man känner för lite sällis *ler*. Sicken tur att jag stött på er!

Innan jag åkte till Ninni gick jag igenom loppisen på Spikfabriken en snabbsväng men köpte ingenting. Babblade dock en hel del med katthemsdamen som står och säljer för katthemmet där på loppisen. Jag brukar ge henne mina kartonger med grejer när jag har rensat här hemma. Vi gick ner till vattnet och kikade för tydligen fanns det en liten brygga där som man kunde bada ifrån, riktigt mysigt stället.

Mot Ninni vid 14:00 och möts av 3 glada vovvar med viftande svansar, sötnosar allihopa! Ninni och jag börjar med ens tjattra om allt möjligt, mycket om heminredning, pyssel, loppis, butiker, önskemål om egen gårsbutik, drömmar, små planer, bloggande och mycket mer! Vi skrattar mkt och den där Ninni är ett riktigt trevligt och skoj sällskap må jag säga! Vi goade lite med valparna som nu börjar stappla omkring lite på svajiga ben, ser så sött ut. Småbusa med varandra gjorde de också och tänderna började peta fram, sötnosar!!

Ninni bjöd på kaffe och godsak och vi satt på altanen och slappade. Hon hade köpt boken Franske Stemninger som vi bläddrade igenom och vilken underbar bok alltså!! Snacka om inspirerande! Nåt att önska sig tror jag :)


Vi strosade runt i trädgården och kikade in i Ninnis växthus som nog hör till det mysigaste och finaste jag sett, så glad hon måste va över det!

Den här jättefina ljuspåsen fick jag av Ninni, hon har sytt den själv! Så duktig på att sy den här tjejen ska ni veta! Stort tack, jag blev såå glad!!


Tiden sprang iväg även idag, lika som förra gången! Jag blev kvar till 17:30 då jag tackade för mig, vi hade en kanontrevlig eftermiddag.

Så nöjd med hur min dag har passerat, det blev en riktig kanondag!

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Go morgon! (:

Så mysigt på din balkong, du verkar ha haft en trevlig dag hos madam nyberg, fina saker köpte du med! Nu ska Jag iväg och sälja och fynda på Loppis! lite brottom börjar det bli med fassnade här i bloggandet(; ha en fin dag!



Mvh ann-sofi

Postat av: ninni

Det låter ju som en underbar ide att åka dit på onsdag o vidare till tant elvira.jag hänger på,vi kan väl höras om tid o så.

ha det gott

ninni

2008-07-26 @ 08:15:15
URL: http://mormorelsie.blospot.com
Postat av: maria

måste fråga...var i valbo ligger madamenyberg och vilka öppentider är det?..är så sugen att åka dit,verkar finnas mycket fint där...

2008-07-26 @ 23:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback