Lite nytt på balkongen

Nu har det hänt lite på balkongen! Jag har möblerat om och fick till det helt rätt tycker jag, känns som att det här är min bästa balkongstyling hittills...haha! Det bara känns så härligt att sitta där ute på en mjuk och go stol och känna dofter från blommorna och vara omgiven av vackta ting jag tycker om. Ombonat. Jag får riktigt härliga "mysrys" *ler*

Igår gjorde jag riktiga balkongfynd och det var ting som jag letat efter ett bra tag och då är det roligt när man väl hittar dem :). På jobbet åkte jag på lite loppis med en boende och äntligen hittade jag en vit plastmatta till mitt betonggolv, som jag letat hela sommaren. Så glad att den äntligen är på plats även fast det är en smal matta och inte en fullbred så ser det så mkt finare ut. Har också lagt på vita stolsdynor på mina vitmålade klaffstolar samt lagt ut fluffiga kuddar som ryggstöd :). De är väldigt mjuka och goa att sitta på. Sitter på en stol och slänger upp fötterna på den andra...haha!


Nästa fynd som jag gjorde innan jag åkte till jobbet igår är den här undebara och charmiga "korgstolsaktiga" hyllan! Den blev riktigt bra därute. Var lite osäker först om den skulle bli för stor men för 150:- var det inte så mkt att tjafsa om. Slängde in hyllan i bilen och hann precis med att ställa ut den innan det var dags att åka till jobbet. Har inte hunnit med nån riktig piffning av hyllan än utan bara ställt upp sånt som funnits närmast till hands ungefär. Ska väl se över hyllan litegrann i helgen och omsorgsfullt piffa till den lite mer :)


Idag efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och lånade tvättmaskinen en vända. Medan den tvättade åkte jag ner på stan i Sandviken för att kika lite, var ett tag sen jag var där. Och tur hade jag för i en butik som heter "Trivsamt" hittade jag den här fina grönmelerade trälådan med handtag i mitten, så charmig! Har tittat på den förut men inte gjort mig råd då jag tyckte den var för dyr men idag var det halva priset, 125:- betalade jag. Har inte hunnit piffa den än, det kommer i ett senare inlägg *ler*.

På hyllan nedanför kan man skymta min stora nalle samt huset som jag gjutit i betong med mamma.



En hylla är såklart tillägnad härliga och inspirerande trädgårdstidningar!


Det här söta stora hjärtat med 2 mindre hjärtan i hittade jag på en butik i Sandviken som heter "Fru Nilsson". Kostade 45:- och jag tycker det är så sött med dekorationer i blomkrukorna/ blomlådorna, tycker inte Ni?!


Här satt jag med rumpan på stolen och näsan i tidningen innan bloggandet. Nu ska jag ta och fortsatta där jag avslutade :)


Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Lotta

Hej Anna

Vilken fin blogg du har och vilken mysig balkong. Som sagt det är fint väder, så det gäller att ha det skönt i solen.

Kram Lotta

Postat av: Annica

Vilken söt dekoration till krukan!

Och vilken härlig omstyling:) Mattan blir kanon där ¨pågolvet... lite mer ombonat- även om det känns mysigt redan innan!



Kram Annica

2008-07-24 @ 20:37:26
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: Sandra

Åh så mysigt! Ska styra upp en dag med Anki så kommer vi och ser den live! :)

2008-07-24 @ 21:02:46
URL: http://sanderstedt.blogg.se/
Postat av: ninni

Jag tängte försöka åka till ove jansson o köpa lite tyg på förmiddan,jag har fått en beställning på lampkjolar från norge så jag måste sy lite,med du kann väl komma mellan 13oo-14oo någon gång om du kann.

kramis

ninni

2008-07-24 @ 21:04:30
URL: http://mormorelsie.blospot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Men så fint du har gjort. Hyllan passade ju jättebra liksom mattan. Skulle också vilja ha de där gröna trälådan. Dina kuddar du har på stolarna har så fina kuddfodral, vill ha.



Kramar Ullis

2008-07-24 @ 21:37:03
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Så FINT, och så mycket fina saker du hittat !



Ha det gott!



Trevlig helg, kram Jenny



<3

2008-07-25 @ 13:33:22
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Linda/Småglädjen

Åh vad fint du har gjort, vad duktig du är. Det ser riktigt mysigt ut! Kram Linda

2008-07-25 @ 17:18:47
URL: http://smagladjen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback