Se den!!Har nyss sett filmen
"Freedom Writers" och blev riktigt överaskad över hur jäkla bra den var! Så mitt tips till er är att se den - fasen vilken grym film!

Att den sen är baserad på en verklig händelse gör den ännu bättre!

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: S o F

Den verkar riktigt bra, jag blev berörd bara genom att titta på den här "behind the..."-filmen.Tack för tipset!Kram!

Postat av: Ulrika

Hejsan,Tack för besöket "hemma" hos mig, alltid så roligt när nån ny hittar till en, det är så svårt att veta om alla bloggarna som finns! Jag måste säga att din verkar jättemysig, och du har ju ett så fint hem!!Filmen...ett otroligt viktigt ämne! men jag får ont i magen av att bara titta på klippet du visar. Men jag borde nog ta mig mod att se hela, blir så illa berörd och ledsen när jag ser folk blir behandlade illa, men verklighetsbaserade filmer borde ju nästan ingå i vanlig allmänbildning.Din lilla sovrumsängel här nere är ju bara sååå underbart söt!!! Är den lite till åren eller ny? Varifrån är den isåfall?Och din kaffebricka är helt underbart vackert dekorerat!!! Skulle då inte ha något emot att bli bjuden på kaffe hos dig inte!tihiHa en skön helg!

Kram, Ulrika

2008-07-19 @ 10:44:12
URL: http://www.englahemulrika.blogspot.com
Postat av: Hannis

Var och såg Mamma Mia på bio i går för andra gången. Är inget musikalfreak i vanliga fall men den är suverän!Vilken mysig läshörna du skapat!!

Och lilla kaffehörnan blev fin!

Snyggt med den målade kaffekvarnen.

Det haglar skapande hos dig=))Ha en go Lördag/Kram Hannis

2008-07-19 @ 12:24:30
Postat av: Annica

Ja, här råder fortfarande filmväder så filmtips är tacksamma!Vi håller oss just nu till filmer på 80-talet så igår kväll blev det Stand by me och ikväll blir det nog Gremlins:)Kram

Annica

2008-07-19 @ 12:40:02
URL: http://lodahls.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback