Balkong-piffing!

Idag efter jobbet var jag hem till mamma och drog med henne på loppis...hihi! Skulle leta efter matta till balkongen, men hittade tyvärr ingen heltäckande matta, men den här lilla söta bastmattan för 10 spänn duger rätt bra så länge :). Är glad ju mindre jag ser av det där fula betonggolvet! Hittade också de här 2 stolsdynorna för 30:- paret. Åh vad allt blir så mkt mysigare bara man hittar de rätta grejerna, det börjar verklilgen arta sig därute :). Längtar faktiskt efter att få sätta mig ner där med en tidning, lite musik och njuta av solen!

Jag ska knäppa kort sen när jag har satt upp mitt nyinköpta parasoll också nåndag så ni (och jag) får se hur det ser ut då! Men tills dess vill jag bjuda på dessa somriga/romantiska balkongbilder från mig på 3:e våningen*ler*. Hoppas ni ser nåt ni tycker om och till alla er med liten balkong vill jag bara säga att: "Det går att få det väldigt fint och mysigt även på liten yta"!



Kommentarer
Postat av: anki.

Myyysigt!!!

2008-06-09 @ 22:43:31
Postat av: Jenny/ Jema Rose

SÅÅÅÅÅÅÅ vackert !!!



: )



Jag är lite dålig på att blogga just nu, och även dålig på att kommentera på andras bloggar, men jag är mer sjuk än vanligt just nu...Idag har jag av okänd anledning varit rejält magsjuk...bläh !



Kram, Jenny



<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback