Gråmulen lördag = mysdag!

Idag hade jag och Jenny bestämt oss för att gå på lite olika loppisar! Jag hade ställt min klocka på 08.00. Jag har sovit i soffan hela den här veckan, riktigt mysigt...haha! Så när jag vaknade låg jag och drog mig i soffan och kikade på tv. Käkade frukost och gjorde mig iordning för avfärd vid ca 10-tiden. Hämtade upp Jenny och sen drog vi iväg till första loppisen som var i Storvik. Där hittade jag ett vitt fint diskställ för en femma samt 2 vackra krukor i en för 10:-. På bilden har jag satt upp diskstället och tvättat krukorna och där står också de rosa kopparna jag fyndade på Dollarstore idag, tack syrran för tipset!


Nästa stopp blev Tors Loge i Torsåker. Många bord att kika på och väldigt mycket folk men varken jag eller Jenny hittade nåt. Sen stannade vi till vid en 3:e liten loppis i Storvik, det var ett gäng grannar som hade loppis i sina garage, fiffigt värre! Inga fynd där heller dock.

Jag och mamma var ju i Järbo på loppis i måndags och då såg jag en jättefin "pinnstol" som jag fastnade för direkt, men det blev aldrig av att jag köpte den då för jag visste inte riktigt om jag hade plats för den eller var jag skulle ha den. Men när jag kom hem då på måndagen efter loppisen kom jag fram till att jag visst fick plats med stolen så resten av veckan har jag längtat till idag lördag då de hade öppet igen. Så Jenny och jag åkte till loppisen och jag skyndade mig upp på vindsvåningen och norpade åt mig min kära pinnstol som lyckligtvis fanns kvar!!! 50 spänn, som hittat!


Detaljbilder


Sen skjutsade jag hem Jenny igen och klockan hade då hunnit bli ca 12.45. Jag åkte vidare på en gång och stannade till en sväng hos mamma för Jenny och jag hade köpt ett gäng pelargoner till henne eftersom vi får så mkt blommor och jord att plantera dem i av henne. Så några pelargoner är det minsta vi kan göra för att visa vår uppskattning :)

Mamma och jag åkte till Dollarstore och ICA en sväng. På Dollarstore köpte jag 3 söta rosa koppar (som ni såg på första bilden) + ett kaknät!



Sen var vi till ICA och handlade lite mat, frukt och godis såklart!!! Det är ju faktiskt lördag idag!! Sen skjutsade jag hem mamma och åkte hem. Ikväll ska jag bara myspysa i soffan framför nån bra film på tv:n ätandes godis...hihi! Det är verkligen en sån dag idag, man känner sig lite trötter och slapp.

Men först var jag tvungen att laga lite mat då jag kom hem 14.30. Det blev pölsa och potatis med rödbetor till och ett glas mjölk, hur gott som helst!

Men efter bloggandet är det soffan som hägrar, hela kvällen lång tror jag...hihi!


Vad ska DU hitta på ikväll?

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Som alltid, det är lika roligt att se vad du har gjort för fynd! Nästan lika roligt som att fynda själv!

Just nu gör jag ovanligt många fynd på olika loppisar, Kupan och dyl. Förmodligen för att fler lämnar in grejer och det är troligare att man hittar något. FÖrst tyckte jag att det inte fanns något, men sedan hittade jag en härlig kruka (terracotta från Uppsala Ekeby, jag samlar!) en lite glasburk, en metallbricka på fot och så det jag har letat sååå efter, en vit soppterrin!! Jag ska naturligtvis inte ha soppa i den utan ska plantera något i den. Det var väl bara jag som tyckte att den var ett fynd...



Det bruna tyget från Pentik kan det hända att jag cyklar in till stan och handlar imorgon... Jag både vann och förlorade i den förhandligen.. ;-)



Ikväll blir det lite fotboll och film, och jag har lasagne inne i ugnen just nu. Ska bli smask! Ha en mysig kväll!

Postat av: Jenny/ Jema Rose

Jättefina fynd som vanligt !!!



: )



Jag ska nog bara "softa" och titta på nån film ikväll..!



Kram, Jenny



<3

2008-06-14 @ 19:06:50
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: GÅRDSROMANTIK

Men herregud så mycket du hunnit med!



Jag var också frbi dollarstore - tänk om jag vetat att jag skulle kolla efter de där fina muggarna. Hoppas de finns kvar nästa gång.



Kram Maud

2008-06-14 @ 19:26:07
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Ja, visst är fisken ÄCKLIG !!! Alldeles taggig är den också... Jag har precis mailat & klagat...bläh!



: (



Kram, Jenny



<3

2008-06-14 @ 20:45:50
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Hannis

Tack för utmaningen!Den antar jag=))

Guuu,vad jag har skrattat!

Har också shoppat pigtittare och en våg senaste dagarna.

Min våg var inte lika fin dock!!

Den är gallgrön=))Får se om det kan fixas.



Fin pinnstol du har kommit över!!

Ser mysigt ut med överdraget på din soffa!



Kram Hannis

2008-06-14 @ 21:56:34
URL: http://www.hannishem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback