Kvällsbestyr

Efter att ha slumrat gott i dryga timmen eller så på soffan fick ju jag nya krafter! Har ju en del målarprojekt "att göra" så nyligen tog jag itu med ett av dem, nämligen den här lådan jag fyndade på loppis för 30:- för ett tag sen.


I slutänden ska den bli vit, men nu har jag köpt svart färg så jag målar först med den och sen några lager vit färg. Därefter tänker jag slipa lådan lite lätt så det svarta kommer fram som nötningar på lådan, hoppas på bra resultat! Slutresultatet tror jag kommer imorgon!


Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: Ida

Tror det kommer bli jätte bra! Fin blogg du har :)

Postat av: Jenny/ Jema Rose

Den kommer att bli superfin !!!Kram, Jenny<3

2008-06-14 @ 23:42:06
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

JAg har också en tendens till att somna på soffan, fast aldrig när jag ser på tv. Men en eftermiddag när man känner sig lite trött, balkongdörren på glänt och en mjuk kudde, då blir det farligt! ;-)Du ligger i med målandet, det blir säkert jättefint när du är klar. Här har det inte blivit något målande i helgen utan jag och symaskinen jobbar ihop för fullt. Tyget med hålen i visade sig vara en dröm att sy i, och då är det extra roligt. Veporna till vardagsrummet är också klara, fast det tyget var lite knepigare och tjockare än vad jag trodde. Men det blev rätt bra ändå!

2008-06-15 @ 10:28:59
URL: http://tusenideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback