Titta in till kompisar

Sitter och tycker det är lite småtrist att jag inte har några tjejkompisar här i Valbotrakterna som jag kan slinka in till bara sådär när man har tråkigt...litegrann som just nu. Solen skiner och jag funderar på en solskenspromenad. Men den skulle vara så mkt roligare med sällskap :)

Nån som vill bli min Valbo-polare  ;)

Jag ska hur som helst gå ut och ta en solskenspromenad själv ändå, så det så...hihi!

Ha en fortsatt solig och skön söndagkväll!

Kommentarer
Postat av: anki.

Jag förstår precis vad du menar....nån som det är enkelt att slinka in till. Tyvärr kommer jag nog inte anmäla mig som valbo-polar nån gång ;)

Postat av: Ullis/Leva på landet

Det är enkelt att hitta till Lop-Nor. Om du kommer från Tulavippan, så sväng av avfarten alldeles efter rastplatsen när du kommer på riksvägg 70. Sedan följer ni den vägen. Lop-Nor ligger på vänster sida alldeles före Shellmacken, som ligger före rondellen som ligger alldeles före bron. Huset är gammalt, det går bra att parkera vid Shellmacken. Som sagt kom ihåg att gå en trappa upp. Man kan gå upp både från affären samt längst in via en gammal trätrapp. Hoppas att ni hittar något kul.

Kram Ullis

2008-06-29 @ 20:40:59
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Ullis/Leva på landet

Hej igen! Om du funderar att titta in på Lantliv, så rekommenderar jag ett stopp i Insjön först. Där har ni Insjöns väveri som första stopp. Säljer en del mysiga saker bl. a. Bruka. Sedan måste ni bara stanna vid Hjultoget och besöka Små Glädjen. Här är en länk till Lindas blogg. Hon visar en hel del från affären. http://smagladjen.blogspot.com/. Gripsholms butik också vid Hjultorget har masssor med fina textilier, bland annat kuddöverdrag och stolsdynor. De är mycket billigare än många inredningsbutiker eftersomn det är deras egna saker som de säljer. Det kan skilja 50:- på ett kuddöverdrag, exakt samma överdag i båda butikerna. De är ju lite av en fabriksbutik. Du har också Fabriksbutiken där som säljer massor av porslin m.m. andra sortering.Ha det bra!

Kram Ullis

2008-06-29 @ 21:07:46
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: annah

bor i sätra... rätt nära!!!

2008-06-29 @ 21:39:43
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Fröken Fräken

Tyvärr bor jag lite långt bort från Valbo! Men jag vet vad du menar, de flesta av mina kompisar har barnm så det är minst sagt att svårt att hitta på något spontant med dem...Fiffigt pysslat! Jag har inte pysslat något idag, tänkte att jag inte skulle dra igång något, men gud så tråkigt det var!! Kommer förhoppningsvis hem med massor av uppdämd pyssellust och pysselgrejer!!

2008-06-29 @ 21:42:25
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annelie

Kan nog inte ens placera din stad på kartan, jag har dålig koll på vår geografi ;-) men jag måste få säga att din bakbräda som du målat och pysslat med blev jättefin! Rolig idé!Fortsatt trevlig kväll/Annelie

2008-06-29 @ 22:14:16
URL: http://vardagstugg.blogspot.com/
Postat av: Linda

Ja jag bor ju i Valbo numer, men de är ju ändå en bit emellan oss - dryga 7 km ifrån Köpis så det är ju inte bara o traska över kanske s

2008-07-02 @ 17:57:14
URL: http://tvea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback