Resumé lördag

Idag har jag umgåtts med mamma mestadelen av dagen. Kom hem till henne vid ca 10-tiden och åkte därifrån vid 17-tiden- Det här är vad vi hunnit med:

Huvudmålet för dagen var loppistur! Vi började med en parkeringsloppis vid Coop. Det var rätt många stånd och en hel del grejer och på den loppisen hittade jag en vit lampa 20:-, 2 hjärtan med krok 20:- och en vit trä-hängare 30:-.


Hängaren har jag redan hunnit hänga upp i vardagsrummet och hängt lite grejer i, får väl knäppa en bild imorgon eller nåt!

Vi åkte sen vidare runt i Kungsgården och besökte några loppisar till. Men det enda jag fyndade då var den här trälådan för 10:-. Den har jag under kvällskvisten hunnit måla vit samt lagt mina finbestick i- så det blidde en besticklåda! Bild får ni nog imorgon :)


När vi var nöjda vid en sisådär 13-tiden knorrade magarna rätt rejält så vi stannade till på Mias Grill i stan och köpte med oss fläskfilé, bea och pommes hem! Satt bra i kistan det vill jag lova när vi kom hem till mamma!

Som ni kanske kommer ihåg var jag och snokade i Skogs-skroten (en dunge i skogen som folk fått för sig att slänga skräp i) för ett tag sen och där hittade jag en gammal tillknölad typ metallburk (oljeburk eller nåt sånt. Den la jag i bilen och hade tänkt knipsa av den och få 2 bitar av den som jag sen kan använda och göra nåt fint av hade jag tänkt :)

Så idag såg jag metallbiten i bilen och frågade om inte mamma ville hjälpa mig att dela den för jag hade provat med avbitartång förut men det gick inte. Så mamma tog fram vinkelslipen, på med hörselkåporna och ansiktsskyddet och sen körde hon på så eld-lopporna hoppade vilt!! Och vips så hade jag fått 2 fina bitar av den gamla metall-biten. Tack för hjälpen kära mor :). Hon är bra ball min mamma! Kom nu ihåg att fira din mamma imorgon på Mors Dag!!


När det ändå var finväder och jag var igång och hade energi så passade jag på att ta en storstädning av bilen. Avfettning, tvättning, torkning, dammsugning och dammning! Så nu har jag en skitfin bil att åka i ett tag framöver, skönt att ha den städad!


När jag kom hem var jag lite pysselsugen! Målade en liten zinkkruka vit och sen limmade jag på en jättevacker bild på en ängel med genomskinlig text bakom. Den har Jenny med bloggen Jema Rose designat så jag få tacka henne så mkt för den bilden för utan den hade jag aldrig fått en sån här fin kruka!!

Kommentarer
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Krukan blev ju superfin, roligt att du använde just den bilden, blir glad !!!Vilka fina fynd du gjort : )Jag är grymt impad av din morsa, verkligen coolt!!!Min egen mamma är i Skottland, så jag kan inte fira henne...Kram, Jenny<3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback