Rust

Just nu får ni som läser ha lite överseende med hur det ser ut på min blogg för tillfället, jag håller nämligen på att rusta bloggen :)

Håller på å testar en massa olika fäger, bakgrunder å allt sånt som tar sin tid innan man tycker att man hittat riktigt rätt. Men just nu är jag rätt nöjd och tror den kommer att få se ut såhär, så när som på lite småpiff :)

Jag tar gärna emot kommentar om hur blolggen uppfattas. På det stora hela, (även fast det inte är klart än) är den här vita/ljusa designen bättre än innan då den gick i mörkare rosa och blommig bakgrund?


Ha det gott i solen idag!

Kommentarer
Postat av: Hem och Lyckas Mia

Jag tycker den har blivit jättefin! Lite lugnare för ögat faktiskt även om den var fin förut också. Gillar dina reklambilder i högerkanten. kram!

Postat av: GÅRDSROMANTIK

Den var väldigt "elegant" nu! Och lättläst.

Härligg "Logga" också.Kram Maud

2008-05-30 @ 21:29:07
URL: http://havsviken.blogspot.com
Postat av: Nettan

Halloj!!! Va fint de blev här, de ljusa färgerna är mer du. Jag vill åxå fixa me min blogg, men är inte så haj på de. Ha de så bra i värmen. Kram Nettan

2008-05-31 @ 10:33:47
URL: http://sessa69.blogg.se/
Postat av: Lavendelkvisten

Jättehärligt blogg du har! Det är mitt första besök här så jag har inte sett hur du har haft det innan, men jag gillar bakgrunden väldig mycket och de fina annonserna i högerkanten.

Tack för besöket på min blogg - du får gärna titta in igen! :) Jag kommer att titta in här igen, var så säker!

Kram Åse

2008-05-31 @ 14:24:24
URL: http://lavendelkvisten.blogspot.com
Postat av: Jenny/ Jema Rose

Jag tycker nog personligen bättre om denna ljusa, men det avgör du ju själv hur DU vill ha det!: )Tack för dina vänliga & uppmuntrande ord, jag uppskattar det verkligen jättemycket !!!Många kramar från Jenny<3 <3 <3

2008-05-31 @ 14:28:47
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Mattias

Jag tycker att bloggen ser fin ut!! Ha det!

2008-06-01 @ 07:37:14
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback