"Mr Magorium's Wonder Emporium" / "Fido"



Igår var jag ledig. Spenderade dagen hemma hos mamma och pappa där jag lånade tvättmaskinen och tvättade lite. Besiktade bilen för 2:a gången och nu gick den igenom med glans sen pappa bytt bromsskivor åt mig, tack snälla!

På eftermiddage kom syrran och vi åkte in till Gävle för att leta efter porslinsknoppar, vi ska båda köpa nya såna till våra kök, jag behöver 28 st! Vi hittade inga som föll oss i smaken, vi vill ha vita/cremefärgade porslinsknoppar med ex mörk mässingsfärgad plupp i mitten, till köksskåp. Så har ni tips om var man kan hitta sånna fina så tar vi gärna emot all hjälp vi kan få :). Det är vår snälla mamma som bjuder oss på en makeover av köket genom att betala köksknoppar åt oss, såå gullig är hon, tack!

Senare på kvällen gjorde jag alltså kuddarna i föregående inlägg hemma hos mamma. När jag kom hem gick jag och Hjalle ner till "vår" videobutik och hyrde film, nämligen den jag visar i detta inlägg. på svenska heter den "Den magiska leksaksaffären". Jag tyckte jättemycket om den, så himla mysig film, jag blev glad över den!

Göm aldrig ditt barnasinne, behåll det nära till hands och lek med livet!!!

Sen gick det en roliga film om zombier på Canal Plus, "Fido" hette den - det blev med andra ord en väldigt lyckad filmkväll igår fredag :)



En mysig lördagkväll önskar jag Er!

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: anki.

Mysig lördagkväll önskar jag dig med!!

Verkar vara en film för mig den där om leksaksaffären...hade aldrig hört talas om den, men precis nu när jag skriver kommentaren gjorde de reklam för den på tv =)

Kram kram

Postat av: Ullis/Leva på landet

Så mysigt ni har haft det. Tack för hjälpen, ska leta efter dem på en gång.



Kram Ullis

2008-10-11 @ 21:29:59
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: Ann

TA MED DINA VÄNNER PÅ ÖPPET HUS!





Visning av hudvårdsprodukter

och

Make up



Vi bjuder på fika och en överaskning!!



Söndagen den 19/10 klockan 17.00 - 19.00



(Lokalen Norrskensgatan 20, Andersberg - radhusen)

2008-10-12 @ 00:36:44
URL: http://cyberann.blogg.se/
Postat av: Marlene

Vad mysigt med film. På tv var det ju ingenting igår. Så jag satt mest framför datorn.

kram, Marlene

2008-10-12 @ 07:00:44
URL: http://leamarlene.blogspot.com
Postat av: rost&rosor

Den filmen verkar kul även för vuxna. Ska snart iväg på bio med barnen och det är ju bra mycket roligare om man gillar filmen själv med.Vad gulligt av din mamma med köksknoparna. Vita porslinsknoppar finns på Indiska.Sen brukar det väl finnas på tex Bauhaus och liknande med.Ha det bra, kram Katta

2008-10-12 @ 10:52:47
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

De kan faktiskt ha en del knoppar på färg- och byggvaruhus. IKEAs är ju mer i rostfri stuk i mitten, men jag undrar om man skulle kunna byta ut den mot mer mässing, den mittendelen är iaf lös. Jag gillade IKEAs för att det var rätt rena i formen, lagomt gammaldags stuk för mig! Indiskas är ju fina, fast de jag köpte till min minibyrå är kanske lite för små för att passa köksluckor?!



Nu ska jag ta mig en thepaus innan jag syr vidare. Kasnke titta på någon film... Pular med en rullis till sovrummet. Började hänga om en massa tavlor och plötsligt tyckte jag att den gardinen som hängde där inte passade längre. Ja, man ger sig själv mer arbete hela tiden! ;-)

2008-10-12 @ 16:10:32
URL: http://tusenideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback