Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Tusen Ideér & En FrökenMarrimoster samt av Betongtsnäckor & Änglar att berätta sju saker om mig själv

Reglerna för utmaningen är följande:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Läppsylberoende!! Har alltid med mig läppsyl i handväskan, av märket LYPSYL med doft av Strawberry. Använder lypsyl istället för läppstift kan man säga, det ger en härlig glans på läpparna samtidigt som det doftar gott och ger en mjuk skön känsla på mina läppar :)

2. Svårt för att bestämma mig, är så velig och har alltid varit sen barnsben! Beslutsångest.  Blir nästan gråtfärdig när jag inte kan bestämma mig för om jag ska ha en chokladkaka med smak av apelsinkrokant eller vanlig mjölkchoklad typ...haha!! Åsså får man höra "bestäm dig nudå" också blir jag bara mer stressad och velig och nervös :)

3. Synar alltid alla kläder och grejer till överdrift varje gång jag ska handla nåt, så det ska vara "perfekt" och att jag väljer ut den bästa av alla de lika prylar som finns. Det kan ta mig en evighet!

4. Är lite av en perfektionist, ska helst kunna allting och vara bästa på det innan jg ens har provat nåt. Går därför miste om en hel del roliga grejer bara för att jag hellre säger nej av oro istället för att jag bara ger mig hän och har roligt! Skit samma om jag kan eller inte! Så himla lätt och säga och fatta rent logiskt men svårt att förverkliga alla gånger - men jag blir bättre och bättre tack vare min sambo som pushar mig!

5. Otroligt flygrädd - flyger inte.... Går därför miste om härliga semestrar. Har flugit 2 ggr men sen är jag lika rädd igen, usch... Får panik och kan inte andas och allt sånt där shit! Även rädd för att åka bil med personer jag inte riktigt känner eller litar på att de har kontrol och kör "säkert". Stressar upp mig och det känns läbbigt i magen. Jag har helt enkelt svårt att låta nån annan ha "kontroll" över en hel del grejer, blir lugn och trygg när jag vet att jag har kollen.

6. Pratar nästan aldrig i telefonen. De enda jag i stort sett pratar med nån gång då och då är mamma/pappa eller syrran/sambon (träffar de ju i stort sett väldigt ofta istället) Kommunikationen har gått över till att skötas mer och mer på bloggarna samt genom sms, väldigt konstigt och lite tråkigt faktiskt när man tänker efter...

7. Älskar att slappa och göra ingenting! Bara gå omkrig hemma och dona *ler*. Har inga problem med att vara ensam när jag känner för det men älskar såklart sällskap när jag är på det humöret *fniss*

Jag skickar inte denna utmanng vidare till några speciellt utvalda, ni som känner att ni vill ta tag i den får göra det. Meddela gärna mig om ni tar er an utmaningen så jag kan läsa om era knasigheter!

Kram, Anna

Kommentarer
Postat av: anki.

du känner dig själv väl...skrattade lite åt nr 3. för det är så roligt när man handlar med dig när du kollar in allt i detalj..däremot är det aldrig drygt så du inte tror det!!!

Å egentligen Anna, så när du väl provar nåt så är du nästan alltid bäst på det, har du tänkt på det? Sport, pyssel, skola...du fixar allt!

Skriver ingen egen lista men isf skulle jag i princip kopiera 1,2,4, 6 & 7 =)

Kram kram!!

Postat av: Ofelias Hus

Men det är ju helt otroligt, det du berättar om dig själv beskriver mig till punkt och pricka. Allt från flygrädslan till att inte välja telefonen i första hand. Velandet över minsta lilla beslut är ju så jobbigt, gissa om jag blev slut i huvudet när jag skulle fylla min nätbutik med varor, många beslut skulle tas och det tog tid,

kan du tro...

Det enda som inte stämmer med mig är lypsylet, för mig är det nässpray, går ingenstans utan det!

Kul att det finns en till av mig, hi-hi...

Kram

Anette

2008-10-30 @ 12:53:47
URL: http://ofeliashusblogg.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Roligt att känna igen sig så med lypsylberoendet! Jag kan också verkligen syna saker från botten, insidan, ja ska nästan ha med mig förstoringsglas! Och jag är helt fanatisk med att kolla bäst-före-datum på mat, och i frysdisken kan jag aldrig ta det som är överst.. Herr Fräken tycker att det är ganska så underhållande!!

Vad du har pysslat, själv har jag lite dåligt med tid just, är ute och reser i jobbet nästan varje vecka i november, men jag har iaf planer för helgen.. vill hitta en fin gren...

2008-10-31 @ 10:53:18
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annelie

Hehe - nu vet jag allt om dig.... 2 och 7 kan stämma in på mig oxå... tror jag hade en som 1 hos mig...

Kramar/Annelie

2008-11-01 @ 18:27:25
URL: http://betongsnackor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback