I´m back in the game!

Då var jag inne i arbetsrullen igen, nemas problemas!

Igår var en lite halvseg dag, det snurrade lite i skallen och jag var allmänt seg och hängde inte riktigt med på alla rutiner och sånt - hjärnverksamheten gick på halvfart vilket ju inte är så konstigt efter ledigheten :)

Men idag gjorde jag andra dagen och allt var som vanligt igen och jag hade fullt upp vilket var skönt! Då går dagarna snabbt vilket jag gillar, iaf när jag är på jobbet...hihi! Kändes som att jag jobbat i flera veckor redan. Det var inte så farligt att vara tillbaka heller och det visste jag ju egentligen, men ångesten kröp på ändå. Arbetskamrater som säger att de har saknat mig och är glada att jag är tillbaks, får kramar och snälla kommentarer, jättetrevligt välkomnande av alla och inte hade jag väl förväntat mig nåt annat heller, de är trevliga mina kollegor och de som bor där!

Ångesten är väck och nu får jag se fram emot mina vanliga små ledigheter jag har på schemat...hihi! Men just nu jobbar jag hela veckan lång, körde på med hårdpasset redan från första början så har jag det gjort, bara ledig torsdag den här veckan sen är det även helgjobb som väntar.

Idag efter jobbet åkte jag direkt hem och började sy lite ljuspåsar, det är så skoj och så roligt när människor där ute gillar dem och vill köpa så jag får sy nya...hihi!

Har gjort några fler varianter här som ni kan se:



Några sen förr:



Storlek: ca 14 cm X 11 cm

Pris: 60:-/st

Vid intresse mejla mig på:

[email protected]

eller skriv i kommentarsfältet




Kommentarer
Postat av: Carin

Hej! Jag har budat på tradera på ngn av dina påsar, men jag blir så himla nyfiken hur du gör dem, påsen i sig liksom, sen förstår jag att du stryker texten... funderar på att göra egna örngott... ser otroligt skoj ut o dina påsar är underbara!!

Postat av: Mattias

Ja man kommer fort in i jobbet igen på både gott och ont. Ingen mening att gräva ned sig utan bara att köra på och så är det ju bara 11 månader kvar till nästa semester :)

2009-08-12 @ 10:11:14
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Katta

Skönt att höra någon som ser det possitiva med att vara tillbaka på jobbet.Visst är semester härligt men att ha ett jobb man trivs med är något man ska vara riktigt glad över. Kram på dej från Katta

2009-08-12 @ 11:33:32
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: ninni

Halloj där

Hörde att du hade varit hos anna-lena idag,jag kom

bara en liten stund efter du varit där,vilken synd att vi inte sågs.

Jag köpte boken och oj vilken underbar bok det var.

Köpte lite annat smått och gott också.

kramis

ninni

2009-08-13 @ 16:18:32
URL: http://mormorelsie.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Så fina ljuspåsar du har sytt. Brukar gå bra att börja igen när man väl är där. Jag börjar i morgon och det blir visst en heldag i skogen så det blir ju en skön början.

Kramar Ullis

2009-08-13 @ 20:57:44
URL: http://levapalandet.blogspot.com
Postat av: Malin Karlsson

Åh va duktig du är!! Jättefina juh!

Kram Malin

2009-08-13 @ 21:51:55
URL: http://www.vitpoesi.blogspot.com
Postat av: Malin Karlsson

Åh va duktig du är!! Jättefina juh!

Kram Malin

2009-08-13 @ 21:52:34
URL: http://www.vitpoesi.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Efter två veckor på jobbet kan jag inte säga att jag börjar komma in i gängorna än. Min själ längtar ut från kontoret och hem för att pyssla eller ut i solen och njuta!



Jättesöta ljuspåsar, och du, nog tycker jag att du ska ta dig lite tid att sy lite till dig själv också!!

2009-08-14 @ 19:14:38
URL: http://tusenideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback