Välkommen!


Så här ser det ut i hörnet längst in i min hall. Lilla bilden bjuder på "bloggerskan" in action!

Jag har blivit av med en stor skänk med överskåp som jag haft i min avlånga hall. Jag tröttnade dock på den och har haft den på Blocket ett x antal veckor/månader utan att ha fått den såld. Men så i dagarna ringde en tjej från trakten och ville köpa den av mig, wiiee!!! Äntligen har jag fått in byrån på sin rätta plats *ler* Den har stått malplacerad mitt på golvet i vardagsrummet i väntan på att skänken skulle bli såld, det börjar arta sig...hihi!

Förutom att skänken rymde otroligt mkt saker som jag fick tömma ut på vardagsrumsgolvet utan att ha plats för dem någon annanstans så var jag överlycklig!

Nu kunde jag äntligen sätta fingrarna i hallen - det rum som ger första intrycket hemma hos en människa. Och jag vill att det ska utrståla harmoni och vara en vacker och inbjudande syn för sinnet för dem som besöker mig och nu är jag på god väg *ler*

Den här fina trälådan med smålådor fyndade jag igår då mamma och jag tog en tur upp mot Dalarna på loppisrunda! Den här köpte jag på EmmaBoden i Falun. Från början var den helt svart och de hade målat ett träd i guld på den, inte direkt min smak! Men som vanligt kan vit färg göra under som ni ser :). Jag har precis målat den, ska shabba den lite och sen texta nummer på lådorna, No1 osv.


Den här vackra vita spegeln som skymtar till i bild köpte jag på gårdsbutiekn Tant Elwira i lördags då jag var där med min vän Ninni! Åh den passar så himla bra i min hall, är supernöjd med det köpet *ler*


Mamma och jag besökte som sagt var Emmaboden i Falun, sen åkte vi vidare till TrollKrogen mellan Gagnef och Leksand där vi åt lunch, stuvade makaroner och falukorv, mumsfillibabba!!

Sen åkte vi till loppisladan LopNor i Leksand där det verkligen är smockfullt med grejer men det finns ändå ingenting... Varken jag eller mamma hittade nåt, kändes som att det mest var väldigt gamla ting som inte var i våran smak överhuvudtaget. Innan vi kom fram till LopNor besökte vi butiken SmåGlädjen i Insjön och även en till liten inredningsbutik vid Väveriet.

 Så när vi kikat klart där åkte vi till Tulavippani Gagnef där det enda jag fyndade var en vacker spegel som jag ska måla om ramen på.

Vi mumsade på en varsin Daimstrut innan vi styrde kosan vidare till Borlänge där vi gick ett varv i centrum och besökte butiken Lavendel & Romantik. Inget köp för mig där men dock för mamma, vackra emaljskyltar med siffror på.

Sen styrde vi kosan hemåt Sandviken igen och när vi kom hem strax före 20:00 stod pappa och lagade mat, fisk och potatis som vi också fick hugga in på , så väldansl gott, en av mina favoriträtter!!!

Mamma & jag hade en riktigt mysig dag igår, tack för den mamma *ler*

Och imorgon onsdag blir det en utflykt till Västerås med syster min, det ska bli jätteskoj! Vi ska strosa runt i centrum och förhoppningsvis shoppa kläder och sen åker vi vidare till Nisses där vi också hoppas på lite shopping!

Tur att jag blev av med skänken så jag blir tvungen att rensa bort lite grejer som rymdes i den eftersom jag på nåt underligt vis alltid lyckas införskaffa nya grejer mot min sambos förtret...hihi!





Kommentarer
Postat av: Fröken Fräken

Så mysigt det är i din hall, klart att man vill mötas av något välkomnande när man stiger in i ett hem! Jag håller också på och donar i min hall, målat om skohyllan, bytt ut lite saker och så de nya lamporna. Ska bara städa i ordning där också så att det går att fota! Jag har en tendens att lämna stora påsar med grejer som ska ner i källaren ståendes i hallen, det är inte snajsigt...



VIlken härlig loppisrunda, även om det inte blev hela bilen full med fynd. De senaste dagarna har jag inte hittat något alls på Röda Korset, det känns ju alldeles tomt!!! ;-)

Ser ut som om du fyndat en gammal Moppebyrå, den du målat om. Man kan ju vända på lådorna också på dem om man vill ha en lådfront som är hel och sätta beslag på..

Postat av: Annica

Vad fint du fått det i hallen!



Kram Annica

2009-08-04 @ 14:31:03
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

Gud va snyggt det blev i hallen och med den spegeln super bra!!!!

kraaaam o ha det så gott

ninni

2009-08-04 @ 18:05:22
URL: http://mormorelsie.blogspot.com
Postat av: Jessica

Hej Anna,

Vad fint det blev i din hall. Spegeln passade ju helt perfekt. Du vet vad du vill ha.....

Du har riktigt ombonat hemma och jag såg en bild du visade från din ballkong. Hur mysigt som helst...

Ha en bra dag och fynda på!!

Kram

Jessica

2009-08-05 @ 10:28:24
URL: http://tantelwira.blogspot.com
Postat av: Mia

Hej Anna!



Det ser jättefint ut i hallen! Precis en sån hall vill man kliva in i när man öppnar dörren, väldigt charmiga saker och fina arrangemang.



Klickade upp bilden på bloggerskan in action :) Du ser jättefin ut!



Kram

Mia

2009-08-05 @ 22:41:34
URL: http://lillablanka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback