Skogspromenad

I torsdags kom syrran och hennes vovve Seven till mig vid 11-tiden för vi hade planerat en skogsutflykt den dagen! Oturligt nog spöregnade det just när de kom så vi började med lite mat, makaroner och falukorv. Perfekt att ha en mätt mage när man ska ut i skogen och traska!

Vi slog oss sen ner i soffan en stund tills regnet avtog men regnmolnen hägrade på himlen ändå. Vi bestämde oss för att ge oss av ändå och det var uppehåll hela tiden förutom nån liten droppe ett enstaka tillfälle. Skönt och fläktande var det, bättre än hettande sol så vädret kom att bli perfekt!

Vi hittade en skogsväg som var perfekt, sååå skönt att röra på sig i rask takt igen. Vi var ute och gick i ca 1 tim & 10 minuter, alldeles lagom!

Självklart var jag tvungen att hoppa över bommen här som ni kan se, jag älskar att hoppa runt och klättra på saker och ting...haha!

Sen hoppade vi in i bilen igen och styrde kosan mot Hundcafét som finns här i Valbo. Det är rätt så nyöppnat så det var våran första gång där. Köpte lite fika och satte oss ute i den stora trädgården och det var 2 vovvar till där. Alla ägarna släppte lös sina vovvar så fick de hälsa på varandra och leka, en jättehärlig syn att se...hihi!

Det var ett supermysigt ställe och de som hade cafét var jättetrevliga, en svenska kvinna och en rolig skotsk man! Kommer säkert bli fler gånger dit med syrran kan jag tänka mig :)
Sen släppte syrran av mig hemma när vi kände oss nöjda, tack för den dagen syrran och Seven!

Jag var ju lite hundvakt en stund någon dag tidigare och då gick jag och syrran till hundrastgården när de kom tillbaks, perfekt att det finns sånna!! Seven fick springa av sig lite...hihi! Och herregud vilken fart denna whippet-vovve har, herregud säger jag bara!!

Avslutar med den här fina bilden på min syster & Seven!!


Kommentarer
Postat av: anki.

Åh så det blev en vovve för henne, så söt han är!!!

Du mår bra nu va när du har en massa hundar att mysa med =)

2009-07-20 @ 15:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback