Åh va underbart


Det som jag är så tacksam för många ggr om och som jag ofta tänker på är att jag har sån fin kontakt med min familj, vi umgås verkligen jättemkt tillsammans och det ger näring till min själ att få umgås med dem som står mig närmast hjärtat *ler*

Carpe Diem är ett så viktigt budskap - vi måste alla se till att "fånga dagen" innan den halkar ur våra händer.  Det är viktigt att leva i nuet, tänk på uttrycket mindfullness - lev här och nu.

Man ska ta vara på tiden man har och njuta av den och dela den tillsammans med dem man håller kär. Och jag är så glad för att jag verkligen har sån fin kontakt med min familj, vi umgås mkt och det glädjer mig :)

Idag har varit en underbar dag - det har varit vår i mina kvarter *ler*. Solen sken och värmde, jag svettades! Det droppade från tak och pippina sjunger in denna kommande årstid - våren.

Jag har gjort lite smycken några timmar på förmiddagen idag sen åkte jag hem till mamma och pappa. Mamma och jag satte oss på farstukvisten och njöt av solen, jag satte mig i strandstolen och läste dagstidningen och kände mig så lätt i sinnet, så glad, fylld av energi. En helt igenom härlig känsla -inget som tynger ner mig och inga tankar som gnager. Bar ren och skär lycka!

Pappa lagade mat och kom ut och hämtade oss när det var dags att mätta magarna. Makaroner och falukorv med morötter blev det, kanonfint. Sen var jag och mamma ute på en härlig solskenspromenad och vi gick omkring med leende läppar hela vägen och sa "Åh va underbart" flera ggr om...hihi! Idag infann sig den första vårkänslan totalt! Jag och mamma passade till och med på att avnjuta en varsin glass i pausen på promenaden, på en bänk utanför ICA med solen i våra ansikten. Jag kan inte förstå var denna härliga värme kom ifrån men jag klagar inte, jag är glad. Med andra ord har dagen idag varit en helt fantastiskt vårdag!! Hoppas på att få avnjuta många fler framöver!

Jag längtar efter att få börja städa upp ute på balkongen och planera lite för hur jag ska ha det då det är tid att bära ut utemöblerna och mysa till det även där. Jag har iaf kommit på att jag vill ha en smalare variant av planteringsbord där, det är min högsta önskan för balkongen denna sommar.

När mamma och jag sen kommti hem från promenaden gick vi ner i "Snickerboa" i källren och snickrade ihop en till stege - denna i en lite annorlunda tappning. Får se vilken jag gillar bäst sen och väljer att behålla *ler*

Igår ringde även Tina och hörde om vi kunde ses en stund, hon var på väg till Köpis med Max så jag åkte dit och vi sällskapade med dem nån timme där, trevligt!!!! Och Max tyckte det var jätteskoj att få brumma runt med barnvagen..hihi!! Gullunge!

Sen har jag finurlat och tänkt en hel del på vissa saker för min egen del framöver och planer som kan tänkas slå igenom inom den närmsta framtiden. Mer säger jag inte just nu men det är inte planer på att skaffa barn iaf för er som kanske tror och tänker det...hihi! 

Nu är det dags att sova lite, imorgon tänkte jag kliva upp vid 8.00 och jobba lite med smyckestillverkningen eftersom jag är ledig från jobbet, skönt! Ska även besöka Anna-Lena när hon öppnar butiken vid 11.


*Sov gottt alla mina trevliga vänner därute*


Kommentarer
Postat av: Tina

Jag anar vad det är. Och tycker det helt klart är en bra plan du har!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback