En dag med familjen

Idag har jag varit ledig och spenderat dagen hemma hos mamma, pappa och Nippe. Vi var ute hela dagen ända från ca 12:00 - till ca 18:30 då jag åkte hem. Men mamma och jag hann med ett besök på Rusta, ÖB och Dollarstore också.

Sen blev det mest till att gosa och leka med Nippe hemma i trädgården och det var faktiskt riktigt skönt ute idag. De mörka molen tornade upp sig överallt på himlen men lämnade hela tiden en glipa för solen att skina igenom och det tackar jag för, vi fick en kanonfin dag idag trots alla svarta moln, knepigt det där.

Lite senare på eftermiddagen grillades det hamburgade som vi avnjöt ute förstås och sen blev jag så glassugen att jag åkte iväg och köpte glass åt mamma, pappa och mig, mumsis!! Men det efter att mamma, jag och Nippe tagit en liten vilostund/sovstund på ca 30-60 minuter i varsin hammock/hängsoffa ute, så skönt!

Jag har haft en jättehärlig och avslappnande ledig dag, skönt att inte behöva göra nånting alls. Eller, jag var faktiskt duktig och jobbade undan lite smyckesbeställningar några timmar på morgonen.

Men att få vara ute och bara njuta och ha absolut ingenting i tankarna som stör, det är att njuta av livets goda i stunden som är och det är precis det som jag har gjort med kära mor och far och Nippe idag *ler*

Tack för en underbar dag!!! Och såklart en puss och kram till älskade syster-yster!!

Här kommer en bild på Nippe när han för några veckor sedan lekte i en sandhög där han roade sig med att gräva, det tycker han är skoj...hihi!


Sen måste jag passa på att visa några bilder som syster Jenny knäppte när jag, mamma och Nippe var och hälsade på hemma hos henne förra veckan tror jag det var. Vi tog en promenad runt byn med Nippe i koppel och han är så duktig så, bråkar inte alls om att ha koppel på sig när han tränas. Mamma tycker det är skoj att promenera med honom tror jag! Hon och pappa är så duktiga med att lära Nippe allt han behöver veta och kunna så han är redan en jätteduktig liten kotte *ler*

På promenaden träffade vi på några får som Nippe kikade väldigt intresserat på och fåren var nog minst lika intresserade av honom, kanske för att han liknar en ullig och krullig lite lammunge *ler*


Det blåste på litegranna emellanåt och Nippes öron fladdrade på rätt rejält där i vinden som man kan se, så himla sööt :)


När vi hade tagit promenaden genom byn så la vi oss i gräset och solade och Nippe var snabb att haka på, här kan ni se när han råkade få tag i min näsa lite lätt...haha!





Kommentarer
Postat av: ninni

Å så go han verkar vara den lilla sötnosen,ha så trevligt du kan på jobbet.

kram

ninni

Postat av: Ullis/Leva på landet

Låter som om du hade en underbar dag när du var ledig. Bilderna på Nippe var ju så mysiga. Hoppas att du har näsan kvar:).



Ha en bra helg!

Kram Ullis

2009-05-22 @ 18:25:57
URL: http://levapalandet.blogspot.com
Postat av: Jenny / Jema Rose

Låter som en verkligt lyckad dag vännen..!



: )



Nippe är SÅÅ söt!!!



Ha en underbar helg...



KRAM, Jenny



<3

2009-05-22 @ 22:40:37
URL: http://jemarose.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Ja, det är skönt med dagar man kan bara vara! Här är jag mer inne i ett pysselstim, efter alla krassligheter då man inte orkat något så känns det skönt att var sitt vanliga jag igen.



Såå söt Nippe var, särskilt med de fladdrande öronen! Vår Molle vill ju gärna vara med överallt där vi är också, en riktigt sällskapssjuk vovve. Fast han är inte så förtjust i andra människor, det är bara själva "flocken" som gäller. Även herr Fräken räknas numera in i den, och Molle nästan skriker ut sin förtjusning när han ser honom.

2009-05-23 @ 15:04:27
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vilken sööt liten valp :) kul bilder!

Fortsatt trevlig Helg!

Mvh Ann-sofi

2009-05-23 @ 20:16:07
URL: http://frokensidenskar.blogspot.com
Postat av: Ida

Hejsan!

Vilken underbar dag ni haft. Dina föräldrars hund verkar ju jätteduktig och så charmig.



Man behöver såna dagar, önskar att vi kunde unna oss fler. Blir nog så när sambon blir arbetslös, då får vi nog mer tid.



Ha det så gott.

Kram Ida

2009-05-24 @ 14:00:06
URL: http://drommaromvittochshabby.blogspot.com/
Postat av: Hannis

Så söt lilla Nippe är!

Gullig bild när han biter dig i näsan=))



Skönt med riktig avkoppling.

Det är det bästa som finns när man bara kan njuta och släppa alla måsten!



Kram Hannis

2009-05-25 @ 19:18:16
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

Du har fått en utmaning av mig,ika in får du se.

kram

ninni

2009-05-26 @ 12:09:02
URL: http://mormorelsie.blogspot.com
Postat av: Ofelias Hus

Vilken härlig dag ni har haft...

mysigt att umgås med familjen...

Det är otroligt vad billig Anna Örnbergs bok är hos de stora bokförsäljarna...

det pris du gav för den är inte långt i från mitt inköpspris...hur ska man kunna konkurrera med det?



Det blir svårt...



Kram,

Anette

2009-05-28 @ 13:25:44
URL: http://www.ofeliashusblogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

Hej! Ang. balkongskydd så har jag inte hittat nåt färdigsytt (men det måste ju finnas nånstans eftersom var och varannan balkong har det!!) men däremot finns det markistyg på Owes! :)

2009-05-29 @ 19:54:42
URL: http://sanderstedt.blogg.se/
Postat av: malin

söt hund:)

2009-07-03 @ 11:17:29
URL: http://www.metrobloggen.se/malinL

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback