Vecka 45

Då var det ny vecka igen och jag har skjutsat in Hjalle till jobbet denna måndag, 2:a november. Jag börjar inte förrens 12.30 idag. Men lika bra att hålla sig vaken å få lite gjort på morgonkvisten innan det är dags att fara iväg för dagen!

Innan jag ska till jobbet ska jag åka förbi sjukhuset och få vaccinationssprutan mot svininfluensan. Få se om jag reagerar nåt på den genom att bli lite krasslig den första dagen eller så. Vet av rätt många som blivit det. På jobbet är det många som varit rejält sjuka, dock inte pga av vaccinationen. De har varit hostiga, febriga, haft ont i kroppen och varit allmänt skitdåliga och varit hermma från jobbet. Men peppar, peppar har jag klarat mig fint hittils :)

Hjalle drog igång projekt rensning här hemma för ca 2 veckor sedan och sen dess har det fortsatt i det spåret, skönt med nystart! Vi har kört massor av säckar med grejer/kläder till Biståndsgruppen, slängt en del, fått lite sålt via Tradera såsom ex, möbler och andra grejer. Jag har stuvat om nere i mina 2 förråd i källaren, slängt massor där och även kört grejer därifrån till Biståndsgruppen. Det känns så himla härligt med rensning! Vi behövde det nu.

Det känns som en rensning av själen också faktiskt på nåt vis att få tömma hemmet på massa onödiga ting som bara ligger gömda överallt. Tack Hjalle för att du drog igång det här projektet!

I helgen som varit var det badrummets tur. Jag skrubbade badkaret och slet ut det och så bar vi ner det i förrådet. Jag skrubbade golv och väggar och vips hade vi fått ett mkt större badrum meed duschhörna istället för det där jäkla badkaret! Och av syrran har jag fått låna en liten toppmatad tvättmaskin som de hade i sin lägenhet förut, så nu snart har jag även en alldeles egen tvättstuga, yippiee!!!

Jag är överlycklig över badrumsförändringen ska ni veta!

På min byrå i badrummet har jag ställt ett vackert fönster och har en liten hissgardin på det. Ljusstakar är ett måste då jag alltid tänder ljus istället för att tända lampan när jag ska duscha, mkt behagligare sken med levande ljus.

Tänka sig att kunna tvätta sin egen tvätt precis när jag vill och behöver, utan att kånka en stor och tung tvättkorg 3 våningar ner, till det andra huset och boka tid i tvättstuga och uppehålla en halv dag pga av tvätttid! Hua!!! Snart ett minne blott! Men det var bra länge sen jag tvättade i tvättstugan här, fick aldrig några tider så jag har tvättat hos mamma och pappa när jag varit där och hälsat på. Men jag vill ju kunna sköta det själv förstås och snart kan jag det, snart kommer det kännas som att jag är riktigt vuxen, med egen tvättmaskin...haha!

Ha det gott allesammans och ta hand om varandra!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Härligt me rensningar! Hoppas tvättmaskinen funkar bra o e till belåtenhet :) E ledig idag då ja ska följa me jennie till vet med chablis. Tror nog ja ska starta en liten rensning ja me!! Längtar till vår pyjamas/bak dag!! Kram Kram!!

Postat av: Hanna

Så fint du gjort.

Ha en bra kväll.

Kram

Hanna

2009-11-02 @ 17:55:34
URL: http://blommorifonstret.blogspot.com
Postat av: Hanna

Så fint du gjort.

Ha en bra kväll.

Kram

Hanna

2009-11-02 @ 17:55:48
URL: http://blommorifonstret.blogspot.com
Postat av: Fröken Fräken

Ja, det är verkligen befriande med rensningar! Jag gjorde nyss en, men snart är det väl dags igen om jag fortsätter att loppisfynda så här..

Himla vad skönt att ha en egen tvättmaskin! Fast jag är nog inte beredd att slänga ut badkaret, jag gillar verkligen att bada :-)

2009-11-02 @ 21:37:08
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: mamma millan

Hallojs!! Så himla mysigt i badrummet!!

Hoppas att sprutan gick fint nu då!! Här har vi legat dundersjuka:(

Kram ♥ Millan

2009-11-03 @ 00:03:15
URL: http://mammamillan4.blogspot.com
Postat av: Katta

Ja tvättstugetider är inget kul. Att ha maskin hemma är ju oumbärligt tycker jag som är lite bekväm av mej.Men badkar skulle jag vilja ställa in här, saknar det jättemycket. Vet både dem som märkt av vaccinet mycket och dem som inget kännt alls men jag tror det är bra att ta den ändå, ska själv göra det så snart som möjligt och väntar bara på att skolan nån gång ska få in det så ungarna får vaccinera sig tycker det borde vara gjort vid det här laget men det kommer inte att bli förrän om en eller två veckor fast de sa i början att det skulle göras i mitten på oktober.Hoppas du mår bra av den i allafall. Kram Katta

2009-11-03 @ 09:09:20
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: Anna-Karin Hedberg

Hej, hittade hit för första gången idag! Alltid roligt att upptäcka nya fina bloggar! Vad fint du har gjort, skönt också att få rensat!

Må gott!

Anna-Karin

2009-11-04 @ 22:30:28
URL: http://www.livetharochnu-akh.blogspot.com
Postat av: Anki

Hejsan!

Ja visst är den fin?! Men nån leverantör vet jag dock inte, det går kanske att kolla med dom som säljer?

Så fint i ditt badrum, men jag gillar allt mitt badkar jag ler Mysigt med fönstret och ljusstakarna (fin gardin, hihi)! Å härligt att rensa, man har ju så mycket liggandes som aldrig används!



Ha en fin dag!

Kramis Anki

2009-11-05 @ 12:27:46
URL: http://ankislillavarld.blogspot.com
Postat av: Anna-Karin Hedberg

Hej, jag har bytt min blogg till hemochting.blogspot.com

VÄLKOMMEN!

Anna-Karin

2009-11-06 @ 01:10:33
URL: http://www.hemochting.blogspot.com
Postat av: eucham

Hej! en fråga bara.... har du sytt hissgardinen själv? är på jakt efter en hissgardin som är 65cm bredd och 80 cm lång....inte så lätt att hitta såna :(.

Jättefin blogg förresten =),tror att jag hittade hit genom tradera? och jag har följt den nu i kanske 2 mån, första gången dock jag kommenterar skäms;)

Ha en trevlig helg!

2009-11-06 @ 14:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback