Spets och sten



Har köpt en ny romantisk linneduk med spets runtom. Den köpte jag i butiken StilLoftet som ligger några stenkast bort *ler*. Efter lite letande tyckte jag att jag fann den rätta platsen för den här på min vita byrå där jag har dekorerat med sten och trämaterial.

Det vackra betongkorset budade jag hem från Tradera för nåt år sen och tycker väldigt mkt om det!




I helgen som varit har jag jobbat. Men tog ledigt på lördagen för då åkte jag med mamma och pappa och deras 2 vovvar på veteranmarknaden i Viksta mot Uppsala. De hämtade upp mig kl. 7:00 med husbilen och solen sken vilket den visade sig göra hela dagen! När vi kom till själva bil och loppismarknanden började vi med att fika lite bullar och gott *ler*. Det är så mysigt att åka iväg med deras husbil, det här blev första turen för i år.



Veteranmarknaden innehåller både bilgrejer och loppisgrejer, en bra blandning för pappa och mamma och mig *ler*. Den är belägen på en stor åker och det tar några timmar att ta sig igenom den. Norpan fick ligga i min famn och sen i pappas medan Nippe gick så fint i koppel med mamma. Jag köpte en stor fin vit och nött ram med plats för fler bilder. Solen sken och det värmde och var toppenväder och alla människor man mötte var så glada!

När vi hade gått igenom alla stånd gick vi tillbaks till husbilen där mamma lagade mat, makaroner och kötbullar i sås, yummie!!! Sen fick vi tillkalla en traktor som drog loss oss från parkeringen, det var ännu lite blött i gräset så det blev lite geggigt och svårt att ta sig loss för vissa. Traktorn kom och drog loss oss och vi kunde fortsätta vår färd *ler*.

Pappa styrde bilen till Fullerö Handel där mamma och jag gick in och shoppade lite. Visar mina fina fynd en annan dag!

Sen stannade vi till på Söderfors Handelsträdgård där mamma köpte med sig en ros hem. Men innan vi åkte hemåt stannade vi till och fikade en gång till, hihi!! Mysigt värre!!

De släppte av mig hemma kl 18:00 och vi hade en supermysig dag tillsammans!

Idag ser det ut att bli ytterligare en härlig dag med solsken! Och jag är ledig, det kan inte bli bättre!!!

Jag och Hjalle ska på visning av ett sekelskifteshus med stor trädgård senare ikväll, det ska verkligen bli jättespännande!!

Ha en fin dag!




Kommentarer
Postat av: Hannis

Men tror du jag blir irriterad nu!!!

Jag bor i Uppsala och glömmer bort att det är Vikstamarknaden utan åker i stället till Stockholm...Knäpp va??

Men ni verkar ha haft det mysigt=))

Härlig runda ni tog.



Vackert kors!!



Kram till dig/Hannis

Postat av: Saras Inredning

Superfina bilder! Och en härligt tripp.



Kramkram/Sara

2010-04-27 @ 08:00:00
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: ninni

Hej

Men vilken mysig dag ni har varit på,å ska ni kika på hus igen,va spännande för er.

kram o ha en fin dag.

ninni

2010-04-28 @ 15:22:46
URL: http://hagagården.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback