Gårdsloppis

Puhh!! Nu är gårdsloppisen avklarad och vilken succé det blev! Det var hur trevligt som helst med allt folk som tittade förbi! Tack för att ni kom och hjälpte oss bli av med prylar. Hoppas vårat "skräp" blir erat "guld" :)

Det började med att Jenny kom hem till mig till igår fredag kl. 14:00 då jag kom hem från jobbet. Har för den delen jobbat 3 dagar efter semestern nu och det är inga problem, känns helt okej! Jag kan ju inte klaga på mina 4 veckors semester direkt då det bara varit gassande sol och värme hela tiden, har inte kunnat haft en bättre period att fira semester på! Vardagen har satt igång men den känns fortfarande lite avslappnad och enkel i och med att det fortfarande är härlig sommar! Om än dock lite svalare och ibland riktigt kallt! Glatt välkomnande har jag fått på jobbet också!

Hur som helst, när Jenny kom började vi stuva in grejer i våra 2 bilar. Bilarna blev nästintill proppfulla båda två av endast mina prylar, haha! Här har ni en som kan det här med shopping *fniss*. Men det är ju tur att jag även kan det här med att sälja mina kära prylar emellanåt :)

Vi stannade sen till hos mamma och hämtade upp mer grejer som jag hade rensat ur förrådet där. Gamla leksaker och grejer från när jag bodde hemma.

När vi sen kom till Jenny vid 16-tiden plockade vi ur alla grejer och prismärkte det som vi inte hade märkt tidigare under veckan. Vi ställde fram loppisborden och fikaborden, bänkar att sitta på samt ställde fram lite vackra blommor! Allt för att tillställningen skulle bli så trivsam som möjligt för våra besökare dagen därpå!



När det sen började bli sen kväller åkte vi och handlade lite så vi fick växel samt köpte hem en pizza som vi delade på. Gud så gott det var med mat då! Väl inne fortsatte vi med bakningen som var kvar! Cupcakes och negerbollar! Full fart och mycket att förbereda och göra! Sen vid 23-tiden skulle vi försöka sova litegranna eftersom vi hade ställt klockan på 06:00 nästa morgon så vi skulle hinna göra allt innan vi "öppnade" kl. 10:00. Men det snurrade i våra huvuden och vi kunde inte somna förrens strax efter 01:00. Vaknade sen strax före 06:00, inte direkt utvilade men bestämda att gå upp för att hinna med innan startskottet gick...hihi!

Fram med alla lådor med grejer, upp med grejerna väl synliga och skapligt snyggt på borden. Prismärka det som inte hanns med igår samt ordna fram växel, påsar, papper, fika och massa grejer!


(Här nedan ser ni 2 av mina bord)


Loppisbesökarna började droppa in redan klockan 10:00 då vi startade. Några släktingar var första besökarna, förutom en riktigt bra kund (en bekant till syrran) som kom förbi redan igår fredag för att rota lite i gömmorna! Hon hittade en hel del också och jag blev av med prylar och några slantar rikare..haha! Från 10:00 var det sen fullt med folk ända tills kl 14:00! Det blev sen blev lite lugnare mellan 14-16 då det droppade in en del eftersläntrare :)



Folk strosade runt rätt länge och kikade på grejer samt fikade i lilla "fiket"...hihi! Det bjöds cupcakes med hallon, negerbollar, kubb, kärleksmums och en hel del mer! Syrran hade bakat en hel del och jag hjälpte till med det jag gör bäst, negerbollar...haha! Det kom blogg-besökare och andra besökare, roligt! Barnen kunde titta på syrrans tuppar och höns samt klappa dem, de kikade på kaninerna och marsvinen. Så det fanns något att se för alla åldrar :)


Nästa lördag 31/7 kör vi gårdsloppis hos syrran igen, det här var på tok för roligt för att bara ge upp....hihi! Sen var det rätt kul att det trillade in en del pengar också :) Vi hade tur med vädret och det blev uppehåll! De första 4 timmarna var soliga och sköna men de sista två blev riktigt kyliga, hua! Men vi var så rädda för att det skulle regna och att vi skulle bli tvunga att ställla in efter all förberedelse och det arbete vi lagt ner på vår loppis så vi var glada bara regnet höll sig borta vilket det gjorde! Vädergudarna var snälla :) Om nån vill bli av med grejer tar jag gärna emot!

Kl. 16:00 plockade vi ihop de kvarvarande grejerna och stuvade in dem i förrådet där de får bli stående tills nästa lördag då vi kör igen! Ska rota lite mer i mina förråd och gömmor efter mer prylar...hihi! Mamma kom och fikade med oss vid 17-tiden. Vi satt ute ett tag men strax efter 18:00 tackade jag för mig och åkte hemåt. Väl hemma har jag städat lägenheten, bytt sängkläder och gjort fint!

För vet ni vad?! Imorgon söndag kommer äntligen min älskling hem igen efter att ha varit på vift i Las Vegas 2 veckor! Åh vad jag längtar tills imorgon kl 10:00 då jag får hämta honom på tågstationen. Han är saknad. Jag vill ha kärlek, pussar å kramar!!!





Kommentarer
Postat av: Mia

Det var en underbar loppis ni hade med massa fina saker =) Skönt att det var uppehåll så det blev av och att vi kunde får komma och kika och handla förstås ler



Kram Mia från Falun

Postat av: Anonym

Va roligt att det blev så lyckat!! Skulle ju komma vi också men Ebba stannade borta en natt till så vi var i Hedesunda hela dagen igår och hämtade henne. Kanske nästa helg ist!!

Grejer har jag ju...och eg vill jag ju bara ha bort dem, men jag vill nog försöka tjäna nån krona själv..ni får fortsätta med det detta och bjuda in andra säljare i framtiden :)



Hoppas du får en riktig mysdag med Hjalle nu!!!! Kram

2010-07-25 @ 09:05:39
Postat av: Fröken Fräken

Vad bra att loppisen var en sådan succé! Och du verkar verkligen ha varit duktig på att rensa bland grejer som hittat så mycket. Önskar att jag kunde ta mig samman och sälja lite grejer också, inte bara köpa... ;-D



Jag har en veckas semester kvar nu, och vill inte inte inte börja jobba igen.. skönt att höra ändå att andra är mer positiva till att börja jobba igen..

2010-07-25 @ 10:46:09
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Gunnel

Jättemysig loppis! Kul att så många letar sej in i den lilla byn men det var ju lätt att hitta. Ett av korten jag köpte kom till pass direkt Kicki hade ju namnsdag så det blev fika i Hofors på hemvägen. Hon hittade genast en bra plats att hänga upp det på. Ha det bra! (Anna-Lenas mamma)

2010-07-25 @ 12:15:51
Postat av: Emma

Var en jätte mysig loppis, var dit med syrran (mia i falun) köpte en jättestor trådrulle? heter de så och en liten tvättbräda..å en ide bok.. Vi var till jernvallen också men var inte så många bord men men alltid kul att titta. Gjorde fina fynd på Spikens loppis iaf.

Kram från Emma i Falun.



http://skruttbilsbruden.blogg.se/

2010-07-25 @ 22:28:39
URL: http://skruttbilsbruden.blogg.se/
Postat av: Helena, The Swenglish Home

Så kul att det blev så bra med er loppis! Det är ju också himla skönt att rensa lite och jag gillar definitivt idén att försöka låta sakerna återanvändas i stället för att gå till tippen. Jag genomlevde mitt livs första 'car boot sale' här för några veckor sedan, som säljande alltså, och trots att det var slitigt var det riktigt roligt. Att dessutom komma hem med lite mer pengar i plånboken gör ju inte saken sämre...



Tack snälla, snälla du för din rara kommentar hos mig - du gjorde mig SÅ glad och jag log en lång stund efteråt, tack!



Varma hälsningar, Helena

2010-07-25 @ 23:09:37
URL: http://theswenglishhome.blogspot.com
Postat av: Cilla

Hej!

Kul att du tittade in på min sida. Nu ska jag kolla runt här hos dig. Kul med loppis!



Cilla♥

Postat av: Emma

Tack för att du lämnade ett spår på min sida. Dom gångerna vi har varit till Spikens har vi gjort lite fynd inte så stor men ändå, denna gång vart de bl a en ganska stor omålad dalahäst för 10 kr och syster hitttare en fin tvättbräda för 10, då är de roligt att handla. =). Visst är de kul att göra såna här vändor nästan lördag kanske de blir till Mora men då får grabbbarna vara med å. =)



Kram

Kram Emma

2010-07-26 @ 09:59:09
URL: http://skruttbilsbruden.blogg.se/
Postat av: Annica

Hallojs! Verkar kul projekt ni har för er!!! Titta in hos mig där pågår en tävling där du kan vinna en mormorspläd! Kram Annica.

2010-07-26 @ 10:43:22
URL: http://homenumberone.blogspot.com
Postat av: Annica

Kul! SJälv har jag varit på G med samma sak i två år men får liksom inte tummen ur...



Kram Annica

2010-07-26 @ 13:11:07
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: ninni

Hej

va roligt att det gick bra på loppisen,skönt att bli av med en massa.

Kram hoppas vi ses någon dag.

ninni

2010-07-27 @ 10:41:35
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Nize och Lexie

Vilka härliga sommarbilder du har!

2010-07-27 @ 22:52:05
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: M-L

Åh, sånna loppisar vill man gärna se mer av,såg massor jag skulle velat ha;)



Hoppas att du fick trevligt med din darling!!



Trevlig fredag och kramisar

2010-07-30 @ 16:55:41
URL: http://nyttochslitet.blogspot.com
Postat av: Ullis/Leva på landet

Kul att det gick så bra på loppisen. Här blev det Valbobesök på söndagen istället för det var sämre väder då. Vi höll oss hemma och fixade i solskenet istället. Mycket fint du hade att sälja, det var nog tur för mig att vi inte kom förbi;)

Ha en bra helg!

Kram Ullis

2010-07-30 @ 18:16:35
URL: http://levapalandet.blogspot.com/
Postat av: ninni

Hej Anna

Det är så mycke nu så det brinner i huvudet på en,glömde bort att du frågade om vi kunde ses,jag åker till stugan på söndag och blir borta hela veckan,men jag tänkte ta en sväng till tant elwira i morgon kanske du vill följa med då?

Kram så hörs vi.

ninni

2010-07-30 @ 19:52:53
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Ewa

Hej, va härligt att loppisen blev sååå lyckad!! Synd för mej som inte hade möjlighet o åka, men kanske blir fler tillfällen....

Hoppas du fått hem älskilingen nu o att ni pysslar om varann

Kram

Ewa

2010-07-31 @ 16:53:47
URL: http://kuriosaverkstan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback