Insynsskydd



Vårat sovrum är inte stort. Våran säng är väldigt hög och står typ 50 cm från fönstret som ni ser. Jag har hittat detta vackra insynsskydd på
Owe Jansson och utan att veta var jag skulle ha det så köpte jag det för jag tyckte om det :)

Och det var ju för väl för det passar perfekt i mitt sovrum! Nu slipper jag visa mig halvnäck för grannarna varje gång jag kliver ur eller i sängen :)


Pris: 199:- =  lovely fynd!


****************

För övrigt så har jag varit hemma hos min vän Ninni idag och tittat på hennes små söta valpar och gosat med alla de andra vovvarna...hihi! Sen har jag haft jättetrevligt med Ninni också, hon har blivit en riktigt god vän som jag träffat genom bloggen, tänka sig vad internet är bra :)

Vi åt jordgubbar och vaniljglass ute på hennes altan och babblade och babblade och fnittrade! Sen gick vi runt i hennes trädgård och kikade på alla blomster som är på väg att blomma ut. 

Jag åkte hem till 17:30 då jag och Hjalle hade bestämt oss för att åka ut till Utvalnäs och gå på Fiskekrogen och äta kvällsmiddagen där denna vackra försommarkväll.

Vi hade det jättemysigt och åt otroligt god mat, jag rekomenderar verkligen den restaurangen! De har toppengod mat och jättetrevlig personal samt att utsikten mot havet är härlig att se!


*Min sötnos*


Igår var jag och Hjalle hem till mamma och pappa och bjöd på kvällsmat och stannade ett tag. Busade lite med vovvarna och sällskapade innan det var dags att åka hem och göra kväller.

Hjalle och jag var på husvisning förra veckan och var på en andra visning igår. Vi gillade huset och kände ett litet pirr i magen, men efter noga övervägande så kom vi fram till att läget inte är så som vi önskar bo. Så det var trist att huset var mer rätt än läget, för ett hus kan man alltid renovera och göra om, men läget är spikat och inte så mkt att orda om. Därför är förstås läget det absolut viktigaste för oss när det kommer till att köpa hus.

Så trots pirret i magen så blev det inget den här gången heller...

Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, snart dyker vårat drömhus upp, det är jag bombsäker på :) Men jag vill inte vänta hur länge som helst, tycker det börjar bli dags för oss att hitta det där huset snart så håll alla tummar och tår ni kan för oss nu...hihi!

Idag såg jag ett jättevackert hus på ett jättevackert läge med utsikt över ängar och sjö, men det ligger lite för utsides för våra del, eller mest för Hjalles del. Det föll mig precis i smaken och var otroligt fint, så en liten intresseanmälan om en visning kan ju inte skada ;)

Idag mår jag riktigt bra och är otroligt glad, tänka sig vilken positiv inverkan solen har på vårat sinne!!

Ha det gott mina vänner!



Kommentarer
Postat av: Zhannah

Oj vad kul att gå på husvisning :)



Fin hus ni har tittat på, synd att inget passade.



Ja, han har öppet. Jag cyklar förbi där ibland när jag är på väg hem från jobbet.

Men det kan ju vara bra om du ringer före, idag såg jag att han stängde runt 16.30 tiden.



kram

Postat av: vintageRetroPrinsessa



Vad mysigt du fick till det med insyns skyddet :)

super fint :)



Hoppas att ni får njuta av fin väder nu i helgen kram

2010-06-05 @ 19:22:47
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud så fint insynsskydd :)

2010-06-06 @ 20:03:59
URL: http://nize.blogg.se/mittliv
Postat av: Anonym

Hej!

Vet du om detta insynsskyddet finns att gå tag på via nätet? Kan nämligen inte hitta det på den hemsidan du länkade till, tacksam för svar, Im in loooove ;) mvh Sahra

2011-07-24 @ 00:26:02
Postat av: Sahra

Nås på mail eller blogg....

2011-07-24 @ 14:04:51
URL: http://sahranellange.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sälja insynsskyddet?! 300? :)

2011-10-23 @ 22:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback