Vita ranunklar ger mig vårkänsla



De här vita otroligt vackra ranunklarna köpte jag häromdagen på
Owe Jansson. Fuskisar. Men så verklighetstrogna och framförallt hållbara så jag kommer aldrig behöva köpa nya...hihi! Mina kommer för alltid att blomma i mitt hem *ler*. Som ni kanske förstår av tidigare inlägg jag gjort så är jag helt såld på konstgjorda blommor!

 

Den här i mina ögon perfekta krukan hittade jag på en lokal loppis för en tia sist jag var där! Vacker i sten, den är nött och lite ruffig, rostig och har en underbar patina - ljuvlig helt enkelt!


Idag är det söndag och ikväll ska jag på inredningsparty hemma hos min morbror, det är dock hans fru som ska ha det *ler*. Ska bli trevligt!

I fredags - lördag sov jag över hos min syster.
Vi hade det jättemysigt på fredagen, gräddade våfflor och kikade på tv, åt godis och gott och pratade massor, myyyys!! Vi vaknade mitt i natten och låg sen vaken över dryga timmen och babblade, sen sov vi sött till 08:00 på lördagmorgonen då vi tog tag i frukost och bak! Vi bakade cupcakes igen!! Jätteroligt och smarrigt!

På lördag eftermiddag åkte jag hem till mamma och pappa som precis kommit hem med en till familjemedlem, nämligen Nippes vovvekompis Norpan som jag berättade om i ett tidigare inlägg!

Han var så himla lite och gó! Tänka sig att Nippe var sådär liten i början...hihi! Jag fick gosa med honom i en evighet, ända tills jag åkte hem på kvällen. Jag och mamma la oss på kuddarna framför brasan och Norpan kröp upp och la sig långt upp på min kropp, ända vid halsen och där sov han, liten och trötter som han var sötnosen *ler*

Kass bild, men det var den enda jag lyckades få till med mobilen.


Ska ta med mig riktiga kameran idag och fota lite innan jag och mamma går på inredningsparty!

Men först ska här hängas tvätt och städas!!

Njut av er söndag - det ska jag göra!!




Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Hej!

Tack för att du besökte min blogg så att jag hittade hit,om du vill kan vi byta länkar!!

Vilka fina ljuspåsar,dem blir jag sugen på faktiskt = )



Kram

Postat av: Fröken Fräken

Hoppas söndagen blev så bra som du tänkt! Här bara flög helgen förbi, jag hann som vanligt bara göra hälften av vad jag tänkt. Men gårdagens loppisrunda är jag grymt nöjd med!

Den lille hundkompisen var ju bedårande! När Molle fick komma hem till mamma och pappa första gången så låg han tryckt mot ytterdörren och gnydde så fort de gick ut, om det så bara var för att slänga sopor... men man vill ju bara gosa med de små liven!

2010-03-28 @ 21:49:12
URL: http://tusenideer.blogspot.com
Postat av: Annelie

Hejsan!

Det var ett tag sen...mycket fint har du här som jag kikat igenom...porslinet som du tipsade om är jättefint ska kolla om det finns kvar på rusta, var precis ett pris som passar mig just nu....

kram och ha det bra

2010-03-28 @ 22:11:16
URL: http://betongsnackor.blogspot.com
Postat av: Tina

Hej Anna!!

Wow!! Va fin!! Den ser verkligen helt levande ut =) Jag kör oxå med Plast/tyg blommor här..fniss.. det finns ju så många vackra & de ser helt äkta ut, nu förtiden =))

Va mysigt ni haft det & vilken underbar bild!! Jätte söt vove ju =)

Önskar dig en fin Måndag med massor av skoj!!

Varm kram Tina

2010-03-29 @ 07:23:02
URL: http://www.tina-livetrhrochnu.blogspot.com
Postat av: Ewa

Oh va mysigt med den underbara valpen...vad tyckte Noppe om den?

Visst är det härligt med "konstgjort" ibland, en del är ju sååå verklighetstrogna o så gör det inget om man glömmer vattna, hihi...

Ha en riktigt mysig Påsk

Kram rån

Ewa

2010-03-30 @ 22:23:19
URL: http://kuriosaverkstan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback