Annandag Påsk



Hoppas ni Alla har avnjutit en riktigt Härlig Påsk!!!

Idag är det sista dagen på påskledigheten och vilket härligt väder det har varit hela helgen!!! Helt makalöst otroligt vad varmt och fint det har varit - rena rama sommarvärmen :)

Jag har ju förstås jobbat hela helgen men som tur var dagtid så jag kunde vara med och grilla hos mamma och pappa på Påskaftonen! Satt och njöt av god mat med familj och kusiner och vi var 11 pers. Satt ute och åt och till efterrätt blev det jordgubbar och grädde och sen daimcheescake som syrran gjort, slurp va gott!!!

Sen åkte vi till Hjalles föräldrar mot kvällningen och det blev lite efterrrätt även där, hihi! Sen har min älskade gjort det påskmysigt för mig och köpt en stor påskpåse fylld med en salig blandning godis!!! Riktigt mumsigt och mysigt att få rota runt i den...hhii! Han kan han min älskling!! Jag har även budat hem en hönapöna från Tradera men det blev aldrig att jag hann peta ner nån blomma i den. Och min godisgömma i form av en hönapöna hann aldrig hem innan påsk så den kommer väl imorgon tisdag antar jag. Tur jag har påskgodis kvar :)



Jag har hunnit med att njuta av solen denna påsk och det har verkligen varit UNDERBART!!! Jag har blivit fylld med energi till tusen och det känns riktigt skönt att få avnjuta 2 lediga dagar efter helgen. Idag vaknade jag till strålande solsken som sken in genom sovrumsfönstret - det finns väl inget bättre sätt att vakna på! Jag ska vara ute så mkt jag bara kan idag men samtidigt försöka få lite nytta gjord härhemma också...haha!! Vi får väl se hur det går med det :)

Ha nu en riktigt härlig avslutning på påsken mina vänner!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback