Vintervit Julstämning

Hopps ni alla njutit av en härlig helg samt av en fin 3:e Advent idag! Min helg har varit toppen - jag har varit ledig och spenderat helgen med Älsklingen samt familjen *ler*. Pappa har fyllt år och bjudit på tårta och gofika :-) Sen har jag fått hjälp av mamma och pappa att frakta hem ett supercharmigt vitrinskåp till mitt vardagsrum - men det får ni se en annan dag!


Idag tänkte jag visa några julebilder från vardagsrummet! Som sagt var så är det i köket jag hållit mig till den varma röda jultonen. I vardagsrummet går det i vackert vintervitt, grönt, brunt, beige och i naturens toner! Möjligtvis har nåt litet rött smugit sig in i form av en amaryllis och nåt dekorationsband, men hey, det är ju julens färg...hihi!


Vardagsrummet:

På en vacker vit byrå har jag placerat en av mina vita Amaryllisar. Den växer så det knakar och det är så underbart att se den slå ut i blom mer och mer för varje dag som går! Min vackra klocka på väggen är faktiskt ett köp från Coop-det ni! Ni har väl upptäckt att de fått in rätt mkt heminredning, jätteroligt!


Se så vackert den vita blommar! Så ståtlig. På min röda Amaryllis har jag 7-8 blommor just nu, helt magiskt vackert :-) Som ni kan se i bakgrunden har jag den vackra kyrkoljusstaken "Rosetta". Jag köpte den för några år sen och sen dess har den fått stå framme, jag älskar den lika mycket nu som då!!

I vardagsrumsfönsterhörnan ser det ut såhär just nu, med undantaget att jag hunnit byta gardiner sen fotot togs. De jag har nu är linnefärgade med vita broderier på. I fönstret ser ni min stora stjärna, älskar skenet på den! 2 st fuskenar får ta plats i de vita krukorna. Ser ni de söta bokstäverna som bilder ordet "JULMYS" på min fönsterbräda?! De fyndade jag på Fullerö för ca 80:- tror jag det var, superbilligt iaf! Älskar ordet julmys, det är ju precis det jag gör nu och för lång tid framöver...hihi! Se när julen är förbi kan jag ta bort ordet JUL och bara ha MYS kvar, perfekt!

På golvet har jag min vackra trälåda, fylld med vackra inredningsmagasin. Nära till hands och enkla att ta fram när man känner för en slapparstund i soffan :-) Väl passande nu såhär till jul har jag köpt mig en vacker julbok på Ica Maxi, det är den röda ni skymtar längst fram i lådan. Bredvid lådan har jag dekorerat med vackra kottar och en granriskrans på golvet. Lagom vintrigt och juligt!

 

Det mesta julpyntet är på plats härhemma, men jag har fortfarande lite mer att ta fram. Tycker det är så roligt att få "jula" till det lite mer och mer dag för dag ända fram till jul, det är mysigt! Just nu letar jag efter en naturtrogen konstgjord gran och när jag väl hittar den jag vill ha så ska granen kläs här hemma! Jag såg en fin på Blomsterlandet förut, tror jag ska ta mig en närmare kik på den igen *ler*


 



Kommentarer
Postat av: Annica

Hej hopp!! Jösses vad fin klockan var, är det köpt på COOP i valbo?? Vad är det för mått på den..?? pris??

2011-12-12 @ 07:23:43
Postat av: Anna/LevindasVärld

Annica// Klockan är köpt på Coop Xtra i Sandviken, tror inte jag sett den på Coop i Valbo. Pris 399:-. Den är 50 cm i diameter. Det var nån månad sen jag köpte den nu så vet inte om den finns kvar. Visst är den otroligt fin!

Postat av: Susanne

Åhhh så fint du har det:)

Underbart denna tid vi har nu eller hur..?



Kram Susanne

2011-12-12 @ 12:29:56
URL: http://villatretton.blogspot.com
Postat av: Thilde

Vilka fina bilder du har i din blogg. Verklingen jätte fint. =D

2011-12-12 @ 13:47:13
URL: http://happyfluffy.blogg.se/
Postat av: Julia

Oj, vad fint du har det hemma! Gillar bokstäverna mest.

2011-12-12 @ 18:26:03
URL: http://www.julstamning.com/
Postat av: Anki

Åh så mysigt!!!

Känner att jag har lite dålig koll på läget med hur dagarna framöver ser ut. Beror lite på när vi kan åka å handla julklappar och mat (utan barn, hehe!) Visserligen har vi inga planer på tors efter dagis vad jag kan komma på, men om det är din enda lediga dag så antar jag att du har lite att göra =)

2011-12-12 @ 22:29:36
URL: http://frokenlovisa.blogspot.com
Postat av: Josefin

Rosetta ljusstaken har jag med och jag älskar den. Så fin! Amaryllisen är underbar och den julboken såg jag idag också men det blev inget inköp den här gången. Kanske måste jag dit och köpa den jag med hehe. Jättefina bilder med mycket inspiration faktiskt för en hyffsat billig peng.



Ännu regnar det. Jag vill ha snö. Ska det vara för mycket begärt. Hmm..



Kram Josefin

2011-12-13 @ 19:15:05
URL: http://villacarllarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback