30-årskalas för två!

Kalasandet verkar visst aldrig ta slut...hihi!

Som någon skrev i mitt kommentarsfält tidiagare: "Se nu till att fira i flera veckor, det får man när man fyller jämnt...".
Jag tror jag följer det rådet *fniss*

Igår var det tisdag och jag var ledig och hade bestämt med min goa vän
Anki som fyllde 30 år 3 dagar före mig, att vi skulle träffas och kalasa lite tillsammans eftersom vi inte haft möjlighet förrens igår. Jag bakade lite ananaspaj och tog med samt lite vaniljvisp till det.

Åkte till Anki och spenderade kvalitetstid deluxe med henne och lille Vilmer mellan 9:30-13:30!! Synd att storasystern Ebba hade dagistid just då, men jag bad mamma Anki hälsa henne att jag kommer och leker en annan dag :)  Lite senare blev jag bjuden på god lunch tillagad av sambon!! Jag älskar när karlar kan laga mat...hihi! Tur att jag också har fångat en karl som älskar att laga mat, GOD mat dessutom *ler*

Anki och jag delade ut presenter till varandra och mumsade paj, skrattade och hade så underbart trevligt! Jag var sååå hjärtligt glad hela dagen lång igår och är det fortfarande idag när jag tänker tillbaka på igår. Är så glad över vår vänskap som hållt i sig sen fjärde klass!

Och lille Vilmer var på jättebra och glatt humör hela tiden, så mysigt att få busa och gosa med lilltrollet! Han bara log sådär busigt och härligt som bara ett barn kan och det smittar ju av sig nåt så fruktansvärt :) Leendet på mina läppar satt fastklistrat hela tiden :) UNDERBART!! Jag kände mig så glad i magen!

Av Anki fick jag ett presentkort på Annas Topp Till Tå, ett spaställe i Sandviken. Jag som aldrig har varit på spa förut, det ska verkligen bli otroligt mysigt och trevligt! Och det bästa av allt var att Anki hade klurat ut att vi skulle gå tillsammans och realxa och bara ha det skönt och njuta och lyxa till det rejält! Åh vad jag ser fram emot det! Det är en sån där grej som jag aldrig skulle komma mig för att göra av mig själv. Det är en sån där tjejgrej som man gör med sina vänner, men jag har aldrig upplevt det så det ska bli så mysigt med en ordentligt tjejig stund och tjejjig grej! Så stort TACK för det - jag riktigt längtar *ler*.





Senare på dagen åkte jag till butik Madame Nyberg och bjöd resterande vänner-gäng där på lite ananaspaj med vaniljvisp och vilken tur att pajen uppskattades..puh!! Vi satt och tjattrade ett tag och jag kikade runt i butiken och köpte med mig 2 vackra koppar, en liten mjölkkanna, vinkork i porslin samt en tidning med mig hem
.

Också fick jag ett vackert doftljus med doften "Vattenmelon" i present som jag tackar för, va snällt!!



Gårdagen var verkligen en kalasdag!!





Kommentarer
Postat av: ninni

Hej

Men oj vilken go liten kille du har där i famnen.

Kram o ha en fin dag.

Ninni

Postat av: Ullis/Leva på landet

Klart att man ska fira i veckorna två när man fyller jämnt, händer ju inte allt för ofta ;). Kul att få tillbringa tid på spa med en god vän, kommer säkert att bli toppen.



Ha en fortsatt bra dag!

Kram Ullis

2011-02-27 @ 12:37:47
URL: http://levapalandet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback