Några dagar som varit

Tänkte jag skulle visa lite vad jag hållit på med under mellandagarna som varit här efter jul och nyår!

Jag har verkligen njutit och tagit tillvara på varje sekund, varje timme och varje dag denna mysiga och speciella tid. Mkt tid för avkoppling och harmoni, det gör gott för själen *ler*




Igår på Trettondagen bjöd vi hem mamma och pappa på mat och efterrätt! Vovvarna Nippe & Norpan var också med så de fick lite grisöra att mumsa på  :-)

Tack för att ni ville komma och spendera kvällen med oss, vi hade supertrevligt! Love U!


Jag har fått världens skönaste och mysigaste pläd av mamma och pappa i julklapp! Den är så mjuk och det är lite tyngd i den så den rår om en så härligt! Den är numera ett måste på kvällarna...hihi!


Jag har också fått en lika härligt mjukt rosa morgonrock av mina föräldrar och den myser jag minst lika mkt i om kvällarna! Direkt när jag kommer hem från jobbet byter jag om och den här åker på när jag vet att jag bara ska vara hemma resten av dagen.

Visst är det väl mysigt att få luffa omkring i morgonrock :-) Lite halvovårdad bild på mig, men så är livet - inte alltid så glammigt...haha! Har legat mycket i soffan och kollat på film och serier med min älskling Hjalle och haft det superskönt! Det är bra härligt att inte ha nånting alls att göra ibland *ler*


Efter allt ihärdigt snöande vareviga dag som skapat våran vackra jul och därmed också bidragit till julmyset och julmagin samt mycket annat positivt så innebär det också en del skottning upptäckte vi då balkongen var överfylld av snö!!! Vi fixade en spade och turades om att skotta och vips var snön borta och vi bortskämda lägenhetsinnehavare upptäckte muskler vi inte visste fanns och ryggen började värka - träningsvärk kallas det visst ;-)

Igår avslutade vi kvällen med att se Toy Story 3 - superhärlig film som vi skrattade gott till många gånger!

Blev lite nostalgisk och mindes tillbaka till när man va liten och livet bara bestod av att leka och befinna sig i sin skyddade okomplicerade tillvaro, det var mysiga tider det *ler*. När man hade gosdjuren med sig som glädjekälla vart man än gick och mådde bra av att få krama om dem :-) Tur att minnen finns när tiden springer iväg.

I mellandagarna efter jul kom Hjalles syster med familj och hälsade på oss, det var trevligt!! Vi fikade gott av syster mins bakverk och sen spelade grabbarna lite tv-spel medan mamman, jag och lillgrabben lekte :)


Sen har jag också njutit i flera långa veckor av min vita Amaryllis som gav massor av blommor, som mest 7 st som blommade på en och samma gång - helt otroligt vackert!!

Sådär ja. Det var lite av min tid de senaste veckorna - en njutningsfull tid då jag laddat batterierna och är redo att ta nya tag!






Kommentarer
Postat av: Anki

Härliga dagar!!!

Vill ni prova på att skotta mer får ni gäääärna komma hit ;)

Kram

Postat av: Mia

Ja ni hade rejält med snö att skotta, fast ni bor i lägenhet! Helt otroligt.



Fick oxå en rosa mjuk härlig morgonrock av mamma :) Mammor vet vad ens döttrar vill ha ler



Kramar Mia



2011-01-10 @ 19:29:23
URL: http://systrarnavirrpannor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback