Rostfärgat är vackert!




Jag har en del rostfärgade inredningsdetaljer härhemma och jag tycker det är så fint! Speciellt när man tar in lite grönt eller vitt i blandningen som jag gjort här. En grön hjärtan på tråd, fuskis den här med förstås..hah! Sen har jag en vit hylla och vit bakgrund som förhöjer och tar fram känslan i det rostiga.


Lite veckouppdatering:

I måndags
var jag hos min kära syster och umgicks med henne många timmar, myyysigt! Vi lagade mat (pastagratäng med bacon och kyckling) och bakade kakor (chokladdoppade apelsinkakor) och hade en systerdag som vi kallar det...hihi! Tack för den systeryster, det var mysigt och jättegott!!!

Har spenderat tid med mamsen också. Gått på stan i Sandviken på onsdagen. Då shoppade jag lite fint! Bla en rostfärgad ljusstake på fot, så maffig! Får visa en annan dag! Också köpte jag en mossgrön stor ängel som jag spanat in redan för ett år sen så nu slog jag till och blev kanonnöjd när allt kom på plats hemma sen. På torsdagen besökte jag och mamma Pingstkyrkans Biståndsgrupp på stan men inga fynd den gången. Vidare åkte vi på en till loppis där mamma fyndade litegrann. Sen stannade vi till på Sibylla där vi köpte med oss korv med mos hem till mamma och mumsade vidare där, yummie!! Stannade kvar och myste hela kvällen med vovvarna och mamsen.

Jobbet denna vecka
har bestått av halvdagar på jobbet och halvdagar på utbildning. Bla utbildning om förflyttningsteknik där jag (och mina andra arbetskamrater) legat lealös och jobbarkompisarna har fått fäst en liftsele på mig och jag har åkt lift och blivit placerad i rullstol, riktigt rolig och givande utbildning må jag säga. Vi hade riktigt skoj!

Så min vecka har varit kanon faktiskt! Mkt positiv energi och umgänge med fina människor!


Nu ska jag nog besöka lokala loppisen en sväng!

En trevlig, rolig, skön och underbar lördag vill jag önska er alla!!!





Kommentarer
Postat av: Vårt liv i norr

Rostigt kan vara riktigt vackert!



Ha så kul på loppisrundan!

Postat av: Anonym

Håller med dig om att rostigt tillsammans med grönt är jättefint, lika fint inomhus som utomhus. Vad mycket fina foton du tagit! Kram och ha det gott! Marie

2011-01-23 @ 20:09:09
Postat av: Petra

Tack du rara för din kommentar den värmde mitt hjärta! Nu ska jag njuta lite av dina underbara inlägg, har ju tyvärr missat endel i bloggvärlden nu när det varit slut tampen på skolan. KRAM

2011-01-24 @ 11:12:27
URL: http://www.romantiskahem.blogspot.com
Postat av: ninni

Halloj

Ursäkta för sent svar,men ja du vet det är mycke nu,det skulle ha varit roligt att träffas men den här veckan hinner jag tyvärr inte,har lite inplanerat till veckan,men vi kan kankse höras till nästa vecka och träffas då.

Kramis o ha det så gott.

Ninni

2011-01-24 @ 17:53:16
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: nina

Hej!

tack för din rara kommentar!

Om du är sugen på att kandera rosenblad, så penslar du bara tunt med äggvita, doppar i socker och torkar på bakplåtspappersklädd plåt i 40 graders ugnsvärme med ugnluckan på glänt, i en timma. Håller någon månad i kylen. Tänk på att köperosor ofta är hårt besprutade. Duger som pynt men inte att äta.

Dina bilder är jättefina! Det är läckert med rost!

Ha en fin dag!

kram

nina

Postat av: nina

Hej igen, sorry, tog fel! Det var kommentatorn för dig som verkade sugen på att göra liknande ;)

kram!

nin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback