En härlig sommardag!

Dagarna går och vi gör framsteg i huset mer och mer för var dag, ibland med snigelfart! Men det tar sig :-) Igår torsdag var besiktningskillen från Gavlegårdarna här och kollade in radhuset med oss och vi påpekade det som var trasigt och i dålig kondition. Och som tur var verkade det som att han såg det vi såg och höll med om att det var dåliga tapeter m.m. Han skulle höra av sig i nästa vecka och meddela om vad vi ska få rustat samt när. Känns riktigt skönt att det är i rullning!
Igår eftermiddag var en jättehärlig dag! Solen gassade och jag och Hjalle beslöt oss för att åka till Högbo Bruk och äta på restaurang Högbo Qvarn samt strosa runt lite i den vackra miljön i Högbo. Sen skulle vi avsluta med ett kvällsdopp i Öjaren!


Här sitter vi på uteserveringen på Högbo Qvarn och väntar på maten. Soligt och underbar omgivning med porlande vatten i bakgrunden :-) Det finns mkt fint att vila ögonen på i Högbo, vacker omgivning överallt!


Min underbara Älskling!! Efter helgen försvinner han till Las Vegas (igen!) och blir borta 10 dagar. Kommer som vanligt sakna han massor! Men är så glad för hans skull att han kommer iväg till stället han gillar så bra :-)


Där vi satt fanns en stenvägg till höger om oss där vattnet speglade sig så vackert mot väggen och det är det jag försöker fånga med kameran.


Vi hade även en väldigt oblyg gäst med oss ett tag där på uteserveringen, nämligen denna and som hoppades få ta del av en smakbit! Men han var för tidig, vi hade inte fått maten ännu så tyvärr gick anden snopen därifrån...hihi!

Efter att vi ätit köpte vi oss varsin bägare med kulglass, min första kulglass för sommaren och oj som jag längtat efter den och ännu mer oj så jag njöt av den!! Jag tog en kula polka och en kula delicatoboll, det var hur smaskigt som helst!!! Vi satte oss på en bänk som vätte ut över vattnet och mumsade våran glass och en och annan puss hann vi med också :-) Omgivningarna i Högbo en solig sommarkväll gör ju verkligen allt så romantiskt! Och då blir det som det blir...hihi!

Här är vyn från bänken där vi satt, vackert!


När vi var nöjda i Högbo åkte vi till Öjaren och tog oss ett kvällsdopp i solens värmande sken. Det var såå skönt och jag hade nog kunnat bada lite längre än Hjalle när jag väl var i, det var härligt!! Det här året har jag lovat mig själv att jag ska bada mer än vad jag gjort de senaste somrarna då jag börjat bada på tok för sent på sommaren och sen inte hunnit med så mkt bad som jag önskat. Men nu är första doppet avklarat och jag längtar redan till nästa :-)

Tyvärr blev det inga bilder från doppet då kameran blev kvar i bilen och vi som sagt ändå var under vatten. Efteråt stannade vi till hemma hos Hjalles föräldrar där det bjöds på nyplockade smultron och vaniljglass, åååh va gott det va med smultron!!!


Hoppas ni med njuter för fullt!!!!

I nästa blogginlägg kommer jag visa er bilder från köket som jag nu fått skaplig ordning på! Så håll utkik :-)

Förresten, imorgon kör jag och syrran premiären av Gårdsloppisen i Bro/Storvik!!! Håll tummarna för sol nu och hjärtligt välkommen!






Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Anna!

Tack för din lilla hälsning hemma hos mig, nu hittade ju jag till din fina blogg! =)

Vilken underbar dag ni verkar ha haft, romantiska smultronställen kan man aldrig få för många av, eller hur? ;)

Visst är våra radioapparater gulliga? Ibland hittar man guldkornen där man minst anar det, har nog aldrig handlat inredning på Claes Ohlson tidigare, hihi.

Nu ska jag fortsätta kika runt här hos dig. Ser att ni nyss har köpt radhus. Så kul att få börja inreda och dekorera och göra det till sitt eget! Lycka till i nya boet. =)



Kram Emma - Emmas Vita Drömmar

Postat av: Emelie

Hej!

Det är helt underbart i Högbo.

Läste att ni flyttat, vad roligt!

Kanske kikar förbi eran loppis om vädret tillåter imorgon.

Ha en fortsatt bra dag och sommar!



Kram från Emelie

2011-07-08 @ 12:53:27
URL: http://www.vitsockerbit.blogspot.com
Postat av: Helena/franska liljan

Hej Anna,



trycker du texter på kuddfodral? Jag vill minnas att jag sett dig pyssla med detta tidigare. Nu behöver jag få några texter tryckta på några kuddfodral och undrar om det är något du gör, vill göra och vad det kostar.



kram Helena/franska liljan

2011-07-10 @ 01:19:43
URL: http://www.franskaliljan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback