Mors Dag

Idag firar vi Mors Dag!

Jag åkte hem till min kära mor till 10:00 och slängde ihop en rabarberpaj på hennes rabarber och serverade med vaniljvisp till, mumsfillibabba! Det har blivit lite som en tradition att jag till just Mors Dag gör mammas rabarberpaj :-) Mamma hade fått sin present i några dagars förväg för det var så att jag inte kunde hålla mig! Jag köpte en dörrmatta i brunt gjutjärn som hon har framför trappan till entrén på huset, superfint! Den var så pass fin att jag till och med köpte en till mig själv för födelsedagspengarna jag fick av min syster. Eftersom jag bor i lägenhet har jag inte kunnat ha nån fin entrématta men nu kan jag ju det när vi ska flytta till radhus och jag får en farstubro...wihooo!! Och jag kan göra fint vid entrén på fler vis genom att ställa ut nån fin lykta och lite blommor i fina krukor, jag längtar! Det är de små sakerna som gör sån stor skillnad. Tänk att få sätta på sig morgonrocken och slinka ut på farstukvisten för att hämta in posten ur postlådan...hihi! Mysigt!


Nu slank jag visst iväg på en ego-avstickare men nu återgår vi till firandet av min kära mamma *ler*. Min syster kom också förbi med vackra blommor och bakverk! Vi fikade och umgicks nån timme sådär och gosade med vovvarna såklart innan mamma fortsatte med sitt växthus-bygge ute på gården och pappa med sitt bilbygge i garaget :-) Mammas växthus kommer bli såå himla fint när det står färdigt! Likaså pappas fina amerikanare till bil!

Jag åkte tillbaka hemåt vid ca 12:30 och packade några fler flyttlådor. Snart är det ingenting kvar i skåp och lådor, så skönt! Packade ett tag sen åkte jag och Hjalle och tittade på möbler - IGEN! Vi har varit på alla ställen här i kring och kikat på soffor, vi letar en hörnsoffa, samt matbord och utemöbler. Men än så länge har vi inte hittat något. Vi har dock sett ut några soffmodeller som vi gärna skulle vilja ha som hörnsoffa men de finns bara i 3-sits....GRR!! Men nåt ställe skulle visst få hem denna modell som hörnsoffa och det vore ju spännande att få se dem i verkligheten innan man går och beställer för en soffa är inte direkt billigt att köpa så man vill ju verkligen veta vad man får för pengarna.

Det är typ den här färgen samt modell av soffa som vi är ute efter. Just den här modellen av soffa heter Amore. Ett måste är att det är låga, gärna rundade armstöd som gör det skönt att även ligga ner i soffan med armstödet som huvudkudde.

Vi får väl se om vi har tur att hitta en soffa snart för det tar ju ända ca 6 veckor innan man får soffan sen och vi vill ju inte gå hela sommaren utan soffa så håll tummarna för att vi hitta den snart :-)

För övrigt så skulle det komma en köpare och hämta min soffa idag men de hade fått förhinder och skulle komma imorgon och hämta den. Jag har redan flyttat på soffan och gjort iordning min soffhörna med min dagbädd så länge. Den får funka som soffa tills vi hittar vår riktiga soffa.

Såhär får det se ut i min lilla tv-hörna så länge:


Såhär såg det ut med soffan förut:


Tur att Hjalle har sin älskade skinnfåtölj som han kan sitta i annars vette tusan hur han skulle ha pallat med att knöla ner sig i dagbädden varje gång det var dags för tv-gluttande...haha!


I lördags var vi hem till min syster och firade hennes sambo som har fyllt år. Vi fick mumsa supergod jordgubbstårta som syster min bakat alldeles själv samt annat smått och got på kakfatet, yummie!! Och tidigare i veckan umgicks jag med min kära vän Anki samt hennes två små troll, flera timmar svischar alltid förbi så fort när man är där och leker..hihi!

Och vet ni vad? Idag fick JAG också en present, av min älskade Hjalle. Fast jag inte är nån "mamma" så blev visst jag också lite bortskämd idag..hihi Jag älskar vampyrserien True Blood och har fått de 2 första säsongerna på dvd av Hjalle och nu har den 3:e kommit ut och den köpte han åt mig idag! Tusen, tusen tack min bästa älskling, va gullig du är *ler*

Det här får bli mitt söndagsbidrag till fabriken!

Hoppas ni ALLA haft en toppenhelg samt att ni får en skön start på veckan imorgon!







Kommentarer
Postat av: Anki

Men du va fin!!! Får man vara nyfiken och fråga vad en sån kostar...dörrmattan alltså.

Åh vi har blivit taggade på en ny soffa vi å...

2011-05-29 @ 20:26:20
Postat av: Anki

Måste ta mig dit nån dag nu!! Är så sugen att piffa till här hemma, och har man presentkort måste man ju utnyttja!!

Kramisar!!

Postat av: Eva-Lena

Vi hade också rabarberpaj på morsdag, Mmm!

Hoppas ni hittar soffan ni vill ha

Kram

Eva-Lena

2011-05-31 @ 07:52:24
URL: http://blog.lavendelolantliv.se
Postat av: ninni

Hej

Den soffan var super fin tycker jag,hoppas ni får tag på en.

Kram o ha en fin dag.

Ninni

2011-05-31 @ 09:29:28
URL: http://hagagården.blogspot.com
Postat av: Hannis

Vet du hur glad jag blev när jag läste din kommentar???

Så skönt med flera som har samma tänk runt det här med bloggandet!



Klart du skulle ha en present=))

Den är kanon den serien!



Kram Hannis

2011-05-31 @ 11:02:52
URL: http://www.hannishem.blogspot.com
Postat av: Lea

Jag tycker att det är lite svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en riktigt snygg sida!

2011-07-12 @ 13:08:07
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback