Höstentré i mitt röda lilla radhus

Gó Kväll Alla!

Nu äntligen har jag jobbat klart för denna vecka, puh va skönt det känns!! Har haft de intensivaste jobbarveckan nu men nästa vecka påbörjas min "härliga vecka" :-) Nu först är jag ledig i 2 härligt långa dagar, underbart! Sen jobbar jag bara ons och tors och är sen ledig fre-sön, UNDERBART!!! Helgen har förvisso varit lugn och bjudit på lite Allhelgona-helgsfirande med spindelnät, spindlar, flugor och larver i lamporna samt en pumpa med världens flin och läskiga kryp även där..haha!

Med andra ord en soft helg, men ändock tar det på krafterna att jobba och kliva upp strax före 06:00 varje dag denna vecka. Nåja, nog om det, nu njuter jag! Åkte hem till Hjalles föräldrar direkt efter att jag slutat jobbet 16:30 och där blev vi bjudna på söndagsstek! Mumsfillibabba va gott det var! Massor av ljus tända och ett underbart sätt att varva ner efter jobbet! Tack!

När vi sen kom hem slängde jag av mig jobbaroutfiten och hoppade in i nattlinnet, jajjemän!! Hade inga som helst planer på att kliva utanför dörren mer för dagen och då är det bekväma, sköna kläder som gäller. Och då åker nattlinnet rätt självklart på då det närmar sig kväll :-)  Har sen dess bara legat i soffan och slappat framför film. Mumsat resterna av helgens godis, ostkrokar och coca-cola, yummie! Nu känner jag mig rätt nöjd och fick lite energiboost att göra ett inlägg såhär på söndagkvällen!

I veckan fotade jag lite vid min entré då jag planterat lite ljung och gjort höstfint! Som ni kan se bor jag i ett tegelrött radhus med röda och vita trädetaljer. Såklart pryds entrén av en knallröd dörr! Jaja, inte den färgskala jag själv skulle valt, men vad gör man när man bor i hyresradhus? JO, man gör det bästa av situationen och gör så tjusigt man kan...hihi! Kan nog säga att jag fått den mysigaste, mest ombonade och mest inbjudanden entrén här i grannskapet, iaf i mitt tycke :-) De flesta har inte gjort nånting faktiskt. Man kan piffa till en rätt tråkig entré en hel del bara man vill! Jag är på jakt efter ett symaskinsbord eller mindre typ avlastningsbord att ställa krukor på och göra fint på men har liksom inte hittat nåt än. Därför har allt hamnat på backen än så länge, det funkar ju det å. Tror jag ska besöka den lokala loppisen imorgon och se om de har fått in nåt nytt i möbelväg!

Nåja här kommer lite bilder på hur det ser ut vid just min entré, jag låter bilderna tala för sig själv:







Den stora kotten har jag gjutit själv och det vackra mosshjärtat är köpt på min favvoinredningsbutik, Madame Nyberg här i Valbo!


Jag hoppas ni har njutit av denna helg! Kanske har det busats och lekts med utklädda barn, ni kanske har besökt någon grav och tänt ljus och sett hur vackert kyrkogården glittrar såhär under just Allhelgonahelgen!

Jag skänker här en tanke till alla våra nära och kära som gått över till andra sidan, ni är älskade och SAKNADE av många! Tids nog ses vi igen!




Kommentarer
Postat av: Caroline

Precis, det är precis det jag saknar. Få prata med farmor sådär som jag alltid gjort med min mormor. <3 *Självklart får du sno bilden<3

Postat av: Bina

Himla snygg den stora lyktan, var kommer den ifrån ?

Jag älskar lyktor, samlat på mig helt förmånga. Men man kan alltid ha fler =)

2011-11-07 @ 17:55:53
URL: http://binalakritz.blogspot.com/
Postat av: Anonym

hej!

kul att du kikade in och lämnade en kommentar:) här var det oxå pyntat vid entren, så fint du har det hemma soffan var riktigt fiin! :)

2011-11-07 @ 18:00:57
URL: http://www.alsing1958.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback