Härliga fredag!

Åh du härliga fredag!

Jag har längtat länge efter att få vakna av mig själv på morgonen, utvilad och pigg! Igår fredag hände det och det var en enorm lyx :-) Vaknade ca 8:30, drog mig en stund i sängen innan jag klev upp. Slängde i en maskin tvätt, plockade ur diskmaskinen och lade mig sen i soffan och slappade nån timme och åt frukost. Efter det hängde jag tvätt och målade mitt andra sängbord vitt, det blir såå fint, ni ska få se sen! Sen tog jag en uppiggande dusch och såg fram emot vad mer min lediga, snöiga, vackra vinterfredag hade att erbjuda :-)

Här ser ni utsikten från mitt vardagsrum där man ser ut mot vår lilla trädgård som just nu är vackert snöfylld!

Jag slappade lite mer, åt sen lunch och beslöt mig sen för att trotsa vintervädret och gå ut och skotta fram bilen, ja för den syntes knappt under all snö som kommit! Jag tänkte att jag skulle ta mig en lite mysig runda :-)

Hamnade på butik Madame Nyberg (igen...hihi!) och köpte lite väldoftande ljus samt en liten xtra present till systeryster som fyllde år igår men som vi var och grattade idag! Vi fick supersmarrig hembakt chokladtårta med päronmousse och massa annat gott hembakt - hon kan hon min syster *ler* GRATTIS älskade du!!

Förresten fick jag en världsfin gåva av Anna-Lena som äger Madame Nyberg igår när jag var där, tack snälla, snälla du!!!

Jag ska visa sen vad det var jag fick...hihi!

Senare igårkväll åkte jag och Hjalle och handlade och åkte sen hem och lagade lite xtra smarrig mat, fredagsmysmat...hihi! Vi gjorde något som Hjalle kommit på själv och som vi båda kommit att älska! Även familjen som blivit bjuden på det tycker mycket om det så det är ett vinnande recept...hihi! Nämligen lasagne med spenat pastaplattor, fyllning med bacontärningar, babyspenat och vitlökscreme fraiche. Avsluta med tomatsås med basilika, riven västerbottenost samt köttbullar på toppen. Sååå himla gott! Enkelt är det att göra också, 20 minuter i ugnen. Servera med sallad och ett glas gott vin så har du en extra lyxig måltid :-)

Vi satt vid köksbordet med tända ljus, åt & drack gott och pratade om allt möjligt i goda 1,5 timme, sååå himla mysigt med de där "laga-mat" kvällarna vi har ibland, älskar dem!

Efter mätta magar så flyttade vi oss till vardagsrummet och högg in på lite godis och kikade tv innan det blev sängdags vid midnatt.

Ibland slår det en lite extra hur himla härligt livet är *ler*








Kommentarer
Postat av: Topdesign

Hej!!

Ja du, det finns inte många som Anna-Lena (Madame Nyberg ). Hon är i särklass!!



MVH Lena

Postat av: Loppisliv

Låter som en toppenkväll! Och vilken vacker utsikt från ert vardagsrum, vinter med mycket snö är verkligen magiskt!! Ha en fin söndagskväll!

Kram Paula

2012-02-05 @ 18:05:03
URL: http://loppisliv.blogspot.com
Postat av: Annica

Vad härligt när man känner sig så där...lycklig.. och tillfreds med vardagen!



Kram Annica

2012-02-05 @ 20:47:25
URL: http://lodahls.blogspot.com
Postat av: Lizas Lantliv

Låter som en riktigt trevlig helg!

Oj så mycket snö ni har!



Ha det bra!



Kram Liza

2012-02-06 @ 12:19:34
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com/
Postat av: Eva-Lena

Det låter spännande med spenat i lasagnen och köttbullar på topp. Ha det bra! Kram Eva-Lena

2012-02-06 @ 16:23:23
URL: http://blog.lavendelolantliv.se
Postat av: Josefin

Värmande kaffe och fika, det är minsann inte helt fel det heller :) Verkligen inte. Tyvärr är det alldeles för icke fel haha. Jag menar, lätt att moffa i sig aaaaalldeles för mycket. Hmm..



Så fint med all snö. På vintern får (ska) det gärna vara snö. Jag tycker i alla fall det. Sen kommer våren, sommaren och hösten.. ja alla årstider som det ska vara. Jag tror det är därför man gillar var och en för sig. Just för att vi har 4 årstider. Underbart! Skulle nog inte alls uppskatta sommaren som man gör annars. Dock kunde den ju få vara liiite längre. Eller hur!?



Kram Josefin

2012-02-06 @ 19:31:18
URL: http://villacarllarsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback