Nytt år - nya gardiner!

Hej Vänner!

Som jag berättade förut så har jag fyndat vackra vita/beiga linnegardiner för halva priset på butik Madame Nyberg här i Valbo! För några dagar sedan åkte den röda delen av julen ut från köket och upp kom de nya gardinerna! Julstjärnan och ljusstaken får allt vara kvar till Tjugondag Knut *ler*


Gardinerna har en linnefärgad kappa med knytband och tittar man noga ser man att det är monogram på kappan. Sen är de skira vita och släpper in otroligt mycket ljus vilket behövs i köket då det lätt blir mörkt annars. Jag var fundersam över om jag skulle ogilla att de var så pass genomskinliga men jag tror jag tycker att det funkar! Skirt, vitt, fräscht och ljust! Precis vad jag behöver nu!


Jag älskar verkligen min nya vita stjärna som jag först köpte till vardagsrumsfönstret. Jag gillade den så pass att jag köpte en till likadan till köket! Det var ju ändå 70% rabatt på den på Coop! "Fuskplättar på tråd" har jag i fönstrena...hihi! Behöver jag säga att jag tokdiggar naturtrogna blommor ;-)



Den stora linneduken som täckte hela bordet har lagts undan och jag lade på en vit duk, även den med monogram på och nu ser man även mer äv den fina träskivan på bordet, jag älskar den! I stenkrukan på bordet där jag tidigare hade hyacinter har jag nu "planterat" vita fuskjulrosor *ler*

Nya kuddar i soffa, vita och beiga och vips kändes köket lite större igen i och med ljuset! De röda mattorna på golvet har även de lagts undan och vitbeiga plastmattor har tagit plats men de glömde jag visst att fota, får visa en annan dag!

Nu är vardagen åter igång efter alla härliga helgdagar som varit. Känns lite vemodigt att man ska lägga allt det mysiga och den lediga tiden bakom om sig och ta tag i vardagen igen. Men man kommer snart igång i rutin-rytmen igen!

Nu har vi våren att se fram emot och vårpiffet hemma! Så mkt att planera och fundera på inför härliga våren - HÄRLIGT!

För övrigt har jag och Hjalle haft en väldigt mysig helg! Vi har umgåtts mycket tillsammans hela helgen, lagat mycket god mat och druckit lite vin, spelat spel, tagit en promenad, besökt vänner, bjudit hem hans föräldrar på lunch, mumsat godis och kollat på film, slappat i soffan och haft väldigt fin kvalitetstid med varandra. Dagarna har känts sådär härligt långa då vi mest varit hemma och inte åkt fram och tillbaka och hit och dit en massa, vilket lätt gör att timmarna svischar förbi. En UNDERBAR helg måste jag säga!!

Förresten har jag fått en Award av både Sonja med bloggen
Hammarsbacken samt av Sofia med bloggen SofiasBod -

TACK ni gulliga tjejer!!! Va roligt att just lilla jag fått äran att ta emot den :-)

Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man fått utmärkelsen ska man göra följande:

1. Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
2. Skriv ner de 5 bloggar man vill lämna aearden vidare och låt dem veta det genom en kommentar hos dem.
3. Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare!


Det finns såå många inspirerande och härliga bloggar som jag följer så att välja 5 är svårt, men dessa tjejer och bloggar väljer jag att skicka denna utmärkelse vidare till denna gång:

MadamePetite
Lizas Lantliv
VillaTretton
VillaHaga
VitaBoet





Kommentarer
Postat av: ninni

Halloj

grattis till utmärkelsen!!

ljust och fint du fick det i köket med dom nya gardinerna.

Stora kramen!!

Ninni

Postat av: Lizas Lantliv

Åh så fint det blev, gillade verkligen dom skira gardinerna!

Åh tack snälla, va gulligt av dig!

Blir superglad! =)

Grattis till din oxå!



Ha det fint!



Kram Liza

2012-01-12 @ 14:22:38
URL: http://lizaslantliv.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Tack snälla för den fina utmärkelsen! Va glad jag blev.

Härligt och få in mer ljus nu med hjälp av ljusa textilier, fina gardiner du har fyndat. Ljusstaken som du har på bordet är verkligen fin, har själv tittat på den :).



Vilken härlig helg det låter som ni har haft, det kan man lev på länge.

Ha nu en fin torsdag!

Kram Johanna

2012-01-12 @ 14:32:01
URL: http://villahaga-johanna.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Hej!

Jag gör om mina bilder i ett program som heter Photo Scape. Min syster ( som är bra på datorer) var här och hjälpte mig att fixa det. Jag tror hon googlade på Photo Scape och sedan valde en gratis- variant. Sedan laddade hon ner det!

Det är så fruktansvärt roligt att mixtra med sina bilder, man kan få dem mycket finare en de var från början.....

Lycka till!!! hör av dig om det inte funkar.

Kram Sofia

2012-01-13 @ 12:06:28
URL: http://sofiasbod.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tack snälla söta du för utmärkelsen!



Tyvärr kan jag inte ta emot den då jag faktiskt inte platsar för den och är godkänd enligt reglera... jag har fler än 200 prenumeranter :)



Men tusen tusen tack, glad att du valde min blogg!



Kramar

2012-01-15 @ 21:19:33
URL: http://madamepetite.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback