Plats för avkoppling

Hej Vänner!

Jag har jobbat hela helgen och igår söndag sken solen så härligt och värmde så skönt! När jag kom hem efter jobbet hade jag massor av energi och började rensa blomlanden och beskar rosbuskarna. Hjalle klippte gräsmattan och sen påbörjade vi hammockbygget! Och såhär tjusigt blev det när vi var klara:


Jag hittade fina dynor i ett hörn på Owe Jansson, det fanns bara 4 st kvar och för ett otroligt billigt pris om 185:-/st! Såna här tjocka hammockdynor brukar annars för det mesta gå på mellan 400-500:-/st! Jag hade från början tänkt mig nåt i stil med ljusa dynor med svagt rosmönster på men det finns ju inte att hitta nånstans så då var det tur att jag hittade de här i ljusa färger istället! De flesta hammockdynor är i grälla färger och med all världens mönster och färger samlade på samma dyna!  Här i hammocken ser jag fram emot många härliga lässtunder och vilo/sovstunder...hihi! Jag provlade mig i hammocken en stund och blev sådär härligt trött och lugn med en gång, det måste vara något magisk med en hammock. Man blir sådär totalt avkopplad när man lägger sig tillrätta i den och lyssnar till fåglarnas kvitter. Jag kan nog rätt säkert säga att den här pjäsen kommer bli sommarens bästa köp *ler*


Här är vår lilla cafégrupp som jag planerar många fikastunder vid i sommar...hihi!


Hjalle vilar i hammocken efter bygget! Jag står på altanen och fotar. Har inte fått ordentlig ordning på altanen ännu så den får ni se en annan gång :)

Det ni dock kan få tjuvkika på är mina vackra lerkrukor med blålila penseer i!

Krukorna har jag köpt av min goda vän Ninni. Det finns fortfarande några kvar i hennes gårdsbutik
Hagagården för ett bra pris, de säljs i set om 3 för 199:-.

Här har även min solsäng kommit fram!

Jag slängde på en blommig pläd och en kudde, sen slängde jag ner mig själv och njöt av solen. Tror till och med att jag blev så avkopplad att jag slumrade in en stund :)

Idag måndag är jag ledig och hade väntat mig sol som de lovade mig tidigare i helgen. Jag hade ju planer på att ligga i hammocken idag juh!! Nåja, får väl ta och poa lite inne istället och besöka nån trevlig butik kanske :) Skulle vilja köpa lite fler blommor och plantera, kanske blir en "skita ner händerna med blomjord"-dag idag istället!

En underbar dag önskar jag er!




Kommentarer
Postat av: Ljuvligtvitt

Hoppas du får tid över och sol i veckan så du kan njuta i hammocken ;)



Attans att gårdsbutiken låg så långt bort, krukorna gillade jag! Ser naturliga ut, och det får det gärna vara i trädgården :)



Kram!!

Postat av: anna

Det blev jättefint med dem nya dynorna i hammocken.



Kram

2012-05-22 @ 23:05:43
URL: http://homemadebyanna.blogg.se/
Postat av: Lizas Lantliv

Så fint det blir!

Tycker dynorna passade perfekt i hammocken!

Blir sugen på att bära ut vår hammock nu!

Krukorna va jättefina!

Nu har jag äntligen fått ner sommarblommor i mina krukor!



Ha det bra!



Kram Liza

2012-05-23 @ 13:02:17
URL: http://lizaslantliv.blogspot.se/
Postat av: ninni

Men så mysigt du har det på gården,ska ta mig ut till dig och prova hammocken någon dag,behöver massor av vila och trevliga avkopplande stunder,har högt blodtryck så det är bara att ta det lugt ett tag nu.

Jag ser att du har den fina odlings mojen ute nu,kommer inte på vad det heter just nu ,fniss.....

Stora största kramen.

Ninni

2012-05-24 @ 18:46:10
URL: http://hagagården.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback