FAMILJEMYS

För några veckor sen planerade jag och min kära syster in en "familjehelg" då jag och Jenny skulle komma och sova över hos mamma och pappa och bara umgås i familjen så som när vi var små och låta mamma pappa rå om oss!
 
Vi kom hem till mamma och pappa till kl. 13:00 och då lagade pappa fisk och potatis som jag och Jenny önskade oss till lunch. Åååhh det var så smaskigt gott, pappas fisk och potatis :) Jag och Jenny ville sova på madrasser på vardagsrumsgolvet framför tv:n och öppna spisen såsom vi gjorde ibland när vi var barn. Så pappa bäddade upp där åt oss. Efter maten åkte jag, Jenny och mamma ner på loppis på stan sen köpte mamma lördagsgodis och annat gotta åt oss som vi kunde mumsa på senare till kvällen när vi låg nerbäddade på madrasserna...hihi!
 
Lilte senare på eftermiddagen spelade jag och Jenny spelet "Kasta Gris" som jag inte spelat sen jag var liten och det var ju riktigt kul! Vi garvade om och om igen, tänk att nåt så enkelt kan få en skratta så hjärtligt *ler* Pappa anslöt sig han med och vi bytte sen "Kasta Gris" mot några omgångar "Yatzy" medan mamma var i snickarverkstan en stund innan hon kom upp vid 18-tiden och påbörjade kvällsmaten. Hon lagade mannagrynsgröt till dem och var så  snäll och stekte på några pannkakor åt mig som jag längtade så mycket efter!
 
Åååh va fantastiskt mysigt vi har haft, jag och Jenny har skrattat  och fnittrar precis som två glada systrar gör ihop och man har liksom samma humor hela familjen och fattar varandras sätt att vara så det är sådär enkelt, skönt och otroligt skojjigt att umgås! Man bara är precis så som man är, man är så trygg i sin familj! Vi har haft otroligt fin kvalitetstid ihop hela familjen och det gjorde nog gott för oss alla. Vi har redan bestämt att vi ska köra en repris igen, eller säkert flera!!! 
 
Jag och Jenny hade varit iväg och hyrt en film tidigare under dagen så efter kvällsmaten tog hela familjen samt vovvarna Nippe & Norpan plats i vardagsrummet, jag och Jenny på madrasserna på golvet och mamma och pappa i soffan. Mamma tände en liten eld i öppna spisen som förhöjde mysfaktorn snäppet högre och jag fick sällskap av Nippe som låg bredvid mig på madrassen i stort sett hela kvällen och natten...åååhh va det va mysigt! Vi kikade film, åt annanas och grädde som vi alltid fick när det var efterrrätt hemma när vi var små. Snacka om en nostalgisk tillbakablick till barndommens land, tack mamma och pappa för att ni tog er an oss barn för en helg *ler*
 
Resten av kvällen spenderades framför tv:n innan vi släckte och gjorde kväller vid 23-tiden. Vi vaknade sen när det fortfarande var mörkt ute och klockan var inte mer än ca 6:20. Vi kikade lite på tv:n, gosade med vovvarna, åt lite godis och till 7:30 var frukosten uppdukad i köket. Självklart ville jag och Jenny ha limpmacka med ost på att doppa i en kopp kaffe!! Precis som när vi var små...hihi!! Sååå smarrigt så det är inte klokt! Sen slappade vi lite mer framför tv:n hela familjen och vaknade till lite mer. Vid 10-tiden bytte mamma och pappa om till arbetskläder. Mamma till snickarkläder och så begav hon sig ner till snickarverkstan och pappa bytte om till meckar-klädsel och försvann ut i garaget :)
 
Jenny och jag åkte och lämnade tillbaks filmen och besökte Rusta. Sen sällskapade vi mamma i snickarverkstan ett tag innan det var dags för Jenny att åka vidare när hennes Anders kom och hämtade henne. Jag stannade kvar ett tag till och målade lite betonggrejer inför julmarknaden jag och mamma ska stå på den 2:a december, på självaste julskyltningen i Sandviken. Ska bli himla mysigt!
 
När jag sen kom hem har jag gjort lite höstfint ute med ljung och silvernjurvinda. Sommarblommorna har jag kastat på komposthögen och jag har höststädat i trädgården. Känns skönt att har gjort höstfint! Bild kommer sen!
 
Jag och Hjalle har varit hos hans mamma och pappa och ätit hamburgare och strips och nu kan jag inte skriva mer för nu ska vi kolla på Solsidan, bättre avslutning på en söndag kan det inte bli *ler*
 
 
 Vit lykta i köksfönstret
När jag, Jenny och mamma var iväg så shoppade jag på självaste Coop! Jag har varit ute efter en vit smalare variant av lykta att ha i mitt köksfönster och på Coop hittade jag den perfekta lyktan för 339:-. Den visade sig passa ypperligt i mitt köksfönster, toppen!
 
Den blekgula rosen fick jag av Hjalle förra helgen när jag jobbade och han tyckte jag behövde uppmuntras lite, tack Älskling *ler*
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Låter verkligen som en toppenmysig helg!!!
Önskar jag hade någon att göra så med, vi pratade till och med om det igår hemma, att man kunde ju sova över hos syskonet....jag får överföra såna mystraditioner till mina barn ist =)
Kram kram

2012-10-15 @ 07:39:17
Postat av: Hannis

Myshelg på hög nivå!!

Men shit vad du fotade i Paris!!
Visst är det vackert? Paris är en av mina favoritstäder. Den slår Rom big time=))

Postat av: anna

Gud vad det låter som mysigaste helgen ever!
Blir riktigt avis när jag hör hur ompysslade ni blivit<3 Härligt
kram

2012-10-17 @ 00:27:04
URL: http://homemadebyanna.blogg.se
Postat av: Nettan

Vilken mysig och trevlig helg ni haft! Vilka snälla föräldrar som pysslat om er så!
Jag såg samma lykta jag med på Coop och kanske får med den hem nåt tag.........jättefin!:)
Kram Nettan

2012-10-17 @ 14:41:01
Postat av: Anna

Hej vännen !!
Hoppas allt ä bra med dej och vilka helt underbara bilder =)
Här i säffle har jag suttit i dagarna två och sytt och jag håller helt med maria montazami, tofsar ä grejen dä ;)
Massa kramar

2012-10-17 @ 21:29:43
URL: http://skokartongen.blogg.se
Postat av: ninni

Jätte fint blev det i ditt fönster.
Kramen
Ninni

2012-10-18 @ 10:44:53
URL: http://xn--hagagrden-92a.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback