Uteliv-eller bristen på det

 
Ja som rubriken tydligt avslöjar är det inte så värst mycket uteliv här än så länge. Det är stooor brist på det och jag lääängtar massor till att få börja vara ute och poa i trädgården :) Ni kan ju se i inlägget nedan hur snötäckt vår lilla trädgård fortfarande är...så trist!
 
Men om jag ska visa er lite utliv ändå!
 
Det jag ser fram emot och i nuläget drömmer om är detta:
Ligga i hammocken och blicka ut över trädgården, ta en gofika i min lilla caféhörna mitt på gräset, läsa tidningar, få börja plantera och göra fint, ligga i solsängen och njuta och få känna av våren!!
Den här våren/sommaren hoppas jag få använda min hammock i större utsträckning än förra sommaren då det pga regnandet och kylan gjorde att vi inte satt många gånger och njöt i hammocken tyvärr... Trots det var hammocken mitt bästa köp under hela förra sommarmånaderna och jag ser såå mkt fram emot att få toknjuta i den i år :) Gärna så snart som möjligt...hihi!
 
Eftersom jag inte har kunnat plantera och göra fint ute än så har jag skapat lite känsla av "uteliv" under trappan i hallen istället! Det fina snirkliga bordet kommer faktiskt från Coop Forums blomsterhörna och hade en vädigt bra prislapp på sig faktiskt och ännu bättre blev det när jag passade på att utnyttja lite ihopsamlade återbäringsslantar :)
 
God Vår till er alla och hoppas att vi snart kan få njuta av våren och utelivet lite mer!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra/Popetotrora

Ser i alla fall ut som att du har något ljuvligt att se fram emot när snön äntligen försvinner. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback