En touch av Frankrike

Hej på er alla i vintermörkret!
 
Hoppas ni njuter massor av alla vackra ljusstakar och stjärnor som får hjälpa till med ljuset ett tag framöver :)
 
Idag publicerar jag ett gammalt inlägg som legat i utkast-mappen länge utan att det hann publiceras innan jag mer eller mindre slutade blogga där ett tag. Så innan jag går in på vinter och julbilder vill jag passa på att visa er några av mina fina järnfriser :) Jo...jag har liksom flera....hihi!
 
Jag har kommit över 2 st gamla järnfriser från Frankrike och det är jag väldigt glad för! Vilken karaktär de tillför mitt hem!
 
Nött ooh sliten, lagom rostig och charmig och bara helt underbar i mina ögon!
 
Båda järnfriserna har jag köpt av rara Marie som driver webbutiken Vita Ranunkler. Hon har även en fysisk butik i Hjo där jag gjorde ett besök i somras-så fin butik! Marie är en otroligt trevlig tjej med bra service och snabba leveranser!
 
Den här järnfrisen är den första jag köpte och den är nyskapt av Jeanne d´Arc Living i gammalt utseende.
 
Jag känner blogglusten komma tillbaka och orken till att fixa och dona mer hemma kommer så sakteliga smygande tillbaka efter att ha legat lite på is ett tag.
 
Ha det gott kära ni!
 
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hej! Jag hittade nyss din blogg, och WOW så underbart vackert du har det. Helt ljuvligt fint. Älskar bilderna till detta inlägg, så otroligt fina. Tack för inspiration. Ha en fin kväll. / Cecilia

2013-12-09 @ 21:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback