En ljusare nyans till våren

En vit matta från Ellos. Japp, det är det som ljusar upp tillvaron för oss nu såhär i vårtider :)
Jag fick för mig att jag rätt omgående ville ha en vit matta till vardagsrummet att variera med gentemot den beiga vi har haft sen vi flyttade in. En sen natt när jag egentligen skulle sova började jag knäppa på datorn och surfa runt på olika sajter som säljer mattor och kom in på Ellos. Och vips hittade jag 50% rabatt-kod plus gratis expressfrakt!! Jisses, som klippt och skuret för att jag skulle klicka hem en vit matta därifrån och så blidde det :) För totala summan på 349:- blev den min!
 
Den är en mjuk matta, som trasmattemodell ungefär men hålls bra på plats ändå pga av vårat stora tunga bord. Skön är den att sätta fötterna på!
 
Den här mattan är lite mindre än den vi hade tidigare men vi tycker båda att den här storleken passar bättre i förhållande till soffan och bordets proportioner samt att man ser mer av det fina trägolvet.
 
Hela rummet blev ljusare och min Älskling såg genast att det var nåt som "inte stämde" när han kom hem efter jobbet och jag hade bytt matta. Och som ni vet är ju kanske inte karlar de snabbaste att snappa upp att nåt nytt har hänt därhemma på inredningsfronten även fast man kan ha gjort massor...hihi! Visst känner ni väl igen er? Så det var ett tydligt tecken på att mattan verkligen gjorde skillnad! Nu ska den bara "gås in" så man slipper de fula vecken som är nu.
 
Här hemma väntas fredagsmys med Älsklingen resten av kvällen - underbart! Vi ska laga god mat tillsammans, sätta oss tillrätta vid köksbordet i dämpad belysning samt tända ljus och bara andas ut och njuta av stunden och varandras sällskap. Inga datorer, ingen tv och bara samtal om livet och allt däremellan *ler*. Det mår man bra av, att få stanna upp en stund i tillvaron sådär *ler*. Tror nog kanske att jag till och med knäpper på en av mina cd-skivor med gammal härlig fransk mys-musik som får skråla lite lätt i bakgrunden. Börjar ni känna stämningen? ;) Också korkar vi upp en flaska vin och sippar bubbel och bara förgyller tillvaron en aning med alla dessa små enkla medel.
 
Önskar er ALLA en superfin fredagskväll!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sanne

Ja visst känner jag stämningen! Det blev säkerligen en härlig, ledig kväll!!
Det blev kanonfint med den ljusa mattan! Jag har själv en vit och det är praktiskt då det bara är att tvätta den med bleksalt om de blir solkig!!

Tack snälla goa för peppande tillrop om mitt "nya liv"..det värmde i mitt hjärta!

kraaaam Sanne

Postat av: Annika

Snygg matta, skönt med ljusare färger nu :)
Jag funderar på att ta in lite grönt i vardagsrummet.
Har fina kuddfodral som väntar på att tas fram.
Kram

2013-02-26 @ 20:53:15
URL: http://vikeskars.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback