Lite nytt i köket

Ja lite nya småmöbler har tagit plats i mitt kök. Jag svängde in på en "skrotloppis" för ett tag sen och med ett vant loppisöga ser jag de här två möblerna långt under massa annat "bråte" :)
 
Det var liksom "bara måste ha"-känsla på en gång...hihi!
 
Jag tror inte att jag kommer att göra nånting åt dessa, de får nog vara sådär härligt trärena som de är. Perfekt avlastningsyta i köket!
 
Några vackra tidningar nära till hands så jag kan hämta lite inspiration när jag sitter där vid köksbordet och äter min frukost, fikar med några goda vänner eller när jag helt enkelt bara vill slöa en stund i kökssoffan :)
 
Några kakbukar nära till hands, kanske lite farligt nära...hihi! Nämen så länge de står tomma så är det väl ok :)
 
Här har jag pressat in mig i ena hörnet av köket där spisen står, då får jag den mesta möjliga vinkeln av större delen av köket..haha! Jag gillar att blanda vitt med inslag av rustikt trä. Det tycker jag ger värme, karaktär och en mjuk omfamning av hemmet.
 
Snart kommer en god vän över på lite fika, ska bli trevligt! Vi ska hoppa ner i soffan och  titta ut på vintern och snön som singlar ner, trots att våren ju ska vara här nu!! Också tar vi en varsin kopp kaffe, mumsar på nåt gott och tjattrar sådär gott som goda kamrater gör, ska bli mysigt att starta dagen på det viset :)
 
Imorgon kommer äntligen min Älskling hem efter att ha varit borta i Las Vegas i 10 dagar! Ååååh vad jag längtar efter honom nu, det är inte klokt! Men sen är det mysigt att få längta efter varandra lite emellanåt för jisses vad vi blir lyckliga och glada och tokkära när vi ses igen, KÄRLEK!! Men eftersom jag har jobbat massor dessa dagar så har tiden verkligen svischat förbi och jag kan inte fatta att den gått så fort.
 
Jag har blivit väl omhändertagen av mamma och pappa som erbjudit sig sitt sällskap flera dagar i rad samt goda middagar innan jag åkte hem till mig efter jobbets slut. Jag har gosat massor med deras vovvar, vi har njutit framför brasan och jag har bubblat i deras bubbelbadkar och haft det bra! Innan vintern drog förbi igen och solen fortfarande strålade satt vi ute flera timmar på farstubron och njöt, fantastiskt!
 
Men snart får vi hoppas att våren tar greppet över vintern igen och återigen bjuder på värme, takdropp och kvittrande fåglar *ler*
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bittan

Bord det kan man ju inte få för många av, tänk vad skulle man då göra av allt nödvändigt vackert som bara måste vara framme :-)))
Ha en mysig helg .
Kram Bittan

Postat av: L-L

Hej!

Tack för dina fina ord i inlägget här nedan. Det var ju superkul! Är det okej om jag knycker någon bild när jag är i action för min blogg? Fina bilder du visar på köket! Den vinkeln fick inte jag = )!

Kram L-L

2013-03-24 @ 10:02:40
URL: http://www.vitanyanser.blogspot.se
Postat av: Loppisliv

Så fina bord du hittade på loppiset, ibland ska man ha tur :-)) Härligt när man kan fynda fina möbler för en billig peng :-)) Ha en fin start på påskveckan!! Kraaaam Paula

2013-03-25 @ 21:36:11
URL: http://loppisliv.blogspot.se/
Postat av: Anette& Dick

Hej!
Så många fina saker du har köpt. Jag gillar skrot loppisar jag också.
Jag önskar dig en riktigt fin Påskhelg!
Kram Anette

2013-03-28 @ 17:39:12
URL: http://sekelskiftesdrom.blogspot.com/
Postat av: Anna och livet

Åh så fina bord! Härlig blogg du har:-) Kram

2013-03-30 @ 06:53:34
URL: http://annapannaochlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback