Rosa färgklick

Hej!
 
Mitt söndagsbidrag till FABRIKEN får denna rara lilla ros med glaskupa representera. Den fick jag i födelsedagspresent av en god vän, precis i min smak! Gjorde sig väldigt fin på byrån!
 
 Jag låter bilderna tala för sig själva utan för mycket dravvel från mig *ler*
 
 
 
 
Rosa och söt, perfekt mix ;)
 
För övrigt har jag haft en toppenskön helg med massor av kvalitetstid med nära och kära! Jag och Älsklingen har vaknat upp till sköna lediga morgnar tillsammans med slappartid, kramar och mysfrukost. Den tiden tillsammans, med ett långsamt uppvaknande i sängen är verkligen något jag uppskattar och värderar högt samt längtar väldigt mycket efter då jag ju jobbar varannan helg. De helger vi har lediga tillsammans betyder så mycket för mig då vi får njuta av lugna mysiga stunder tillsammans utan stress och måsten hit och dit. Det är som om tiden står still för ett tag och bara här och nu existerar.
 
I fredags myste vi in helgen med att laga risotto med fläskfile. Vi sippade vitt vin och bröt av vitlöksbröd och mumsade på samtidigt som fransk mysmusik skrålade på lagom nivå i bakgrunden. Det var en perfekt start på fredagsmyset och helgen har fortsatt i samma fina anda *ler*
 
Igår lördag var jag och Älsklingen runt och provade glasögon men jag blev inge klokare för det och inga glasögon är införskaffade ännu. Då åkte vi till Stadium där jag hittade 4 st supersnygga tröjor i härliga turkosa färger! Skönt med lite nytt!
 
Idag söndag blev jag och Älsklingen samt systeryster med sambo hembjudna till mamma och pappa på smörgåstårta, mumma! Efter det blev det kaffedrickande, chokladbollsätande och mysigt prat i soffan hemma hos en god vän. Därefter åkte jag och Älsklingen till hans föräldrar och åt söndagsmiddagen. Nu blir det soffhäng tills vi går till sängs.
 
Nu är jag nytankad med härlig energi tack vare alla fina jag har omkring mig, TACK! Jag känner mig redo att ta mig an den nya veckan som kommer imorgon!
 
Den kommer att bli kortare än de andra veckorna då jag tagit lite semester och blir ledig torsdag-lördag, härligt! Och den kommande veckan bjuder även på bubbelbad och bastu och lite relaxtid med Älsklingen på fredag eftermiddag på Aqua Spa & Relax här i Valbo, det ser jag mycket fram emot! Det är en present av Hjalles mamma och pappa. Mysigt!
 
En rosa färgklick är nog ett perfekt sätt att beskriva hur jag känner mig just nu *ler*
 
En god vecka önskar jag er alla!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Vacker ros :)
Hoppas veckan är bra och att solen skiner på dig.
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback